A "líbiai lázadók" már március végére új központi bankot és olajtársaságot alapítottak. Egész gyorsak, nemde?
Biztos semmi köze a Rothschild-féle bankároknak ehhez az új központi bankhoz. Hiszen Líbia központi bankja ellentétben a miénkkel 100%-ban állami tulajdonban volt.
Most majd a líbiaiak is vásárolhatják hitelre a saját pénzüket a központi bankuktól (illetve annak új tulajdonosaitól), ahogy azt mi tesszük. Mivel ezt a pénzt hitelre adják, a hitelt pedig fedezni kell, újabb összegekre kényszerülnek, amit mivel csak a központi bank nyomathat pénzt, tőlük kell megint hitelre vásárolni és elindult a dominó. Éljen ez a fene nagy demokrácia...

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
Ironizálni pedig borzasztó rosszul tudsz.

19:58
Miből gondolod, hogy "ironizáltam"?
Házi feladat utánanézni az irónia szó jelentésének, utána pedig megpróbálni megérteni, hogy mit üzentem a két hozzászólásommal.
Szerintem mondjuk ezt rajtad kívül kb. mindenki érti, de ha egy kicsit megerőlteted magad, talán te is képes vagy felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!