Mit gondoltok a norvég zsidóbarát terroristáról, Anders Breivikről?
előzőnek:
1. ezt a kérdést így mint te már feltették
2. konkrétan az érdekelne, miért a 64vármegyével hozzák kapcsolatba, ha emlékiratában zsidóbarán szabadkőművesként nevezi meg magát?
3.beszélhetünk a legyilkolt fiatalokról is, akik a jövő norvég vezetőrétegévé válltak volna, teljes szabotázs
tekointve, hogy a norvég politikai élet, az európai eu-ellenesség utolsó védőbástyája, és mint tudjuk az eu az ENSZ-re, az USA SZÖVETSÉGRE ÉS A GLOBALIZÁCIÓRA ÉPÜL
4. tehát akármiről beszélünk egy dologról van szó, nem tehetek róla, hogy vagy figyelmetlenségedből, vagy média általi erős befolyásoltságodból adódóan ennyit veszel észre a kérdésből
Amenyire én tudom a szabadkőműves mozgalom a legszebb ideákra épülő mozgalom:
szellemi, társadalmi fölemelkedésen fáradozik minden ember ,és minden közösség számára.
Alapelve hogy minden ember Isten teremtménye és képmása, és mindenkinek joga van ahhoz hogy ehhez méltóan éljen.
Az Eu az európai nemzetek testvéri együtműködésére épül,
nem a komorc moslékra ami a kereskedelmi csatornákból ömlik.
A szabadkőműves elvekből az következik hogy küzdeniük kell a globalizáció káros következményei ellen: környezetszennyezés, eszetlen fogyasztásra épülő túlhízlalt gazdaság, fiatalságot, és mindenkit elbútító szellemi moslék a médiákból.
Brevik nem volt szabadkőműves, hanem egy félre siklott elméjű személy.
Különben tényleg piszokság egy nap alatt emlegetni a 64VMmozgalommal, és a Jobikkal ezt a háborodottat.
A Jobbik demokratikusabb, és jó értelemben véve liberálisabb(szabadabb, felszabadultabb) szellemű mint bármelyik magyar parlamenti párt.
11:56
azt elfelejted, hogy a cigányokat nem jelentik fel, ha lekevernek egyet a bácsinak, nem fog rohanni a rendőrségre és várja a tárgyalást, hanem bezárkózik vagy vesz egy kutyát. Így a statisztikák semmit sem érnek.
"A válasz megírásának időpontja: 08-17 12:00" (egy héttel korábban)
Vikernes tényleg egy idióta, jót lehet röhögni a baromságain, épp ezért linkeltem be. Szerintem a kérdező is találkozhatott az írással (gyanús, hogy nem válaszolt rá :P), vagy ő is ilyen idióta.
Én nem pártolok semmilyen nemzetiségi hovatartozást, bárkit eltüntetek az útból, ha keresztbe tesz, és fanatikusan gyűlölöm a vallásokat (elsősorban a kereszténységet).
breivik egy elmebeteg hülye és igen is zsidóbarát és homoszexuális is.szaniszló ferenc is megmondta és a világpanorámában is beszáéltek róla.és azt is hallottam hogy ez direkt megvolt rendezve,tehát a zsaruk nem értek oda időben.ez pontosan a 2008-as siófoki cigányfelvonuláshoz hasonlít,ott is a rendőrök mire kiértek felszívódtak és ez igen így volt megrendezve és elhalgatták csak cozma megölése után hozták nyílvánosságra és enyingen igen is van maffia még ma is.szeptember 11 is színjáték volt előre megvolt rendezve aki tudott róla elmenekült aki nem meghalt.hát ez amerika akik szintén zsidóbarátok.és ez egy ürügy volt arra hogy megtámadja az arab országokat akiket támadhat 100 évig is nem adják meg magukat mert nem olyan gyávák mint sok nép.és a cigányoktól igen is lehet félni ugyanis kultúrájuknak ott volt a mónika show ami majdnem 10 évig volt műsoron tele cigánnyal és ott volt joshi bharát is szerencsére csak 2 évig.és a zsidók is elénk tolják kúltúrájukat a sok valóságshowval és már nincs is más a tv-ben.az áldozatoknak azt kívánom nyugodjanak békében,breiviknek meg azt hogy kapja meg a méltó büntetését ami halál lenne de az nem lesz hanem csak életfogytiglan azaz 24 év jó lenne neki.utána pedig húzzon haza izraelbe ugyanis a kuruc infó írta hogy ő valami izraeli embernek a rokona vagy mi.és a kuruc infó igen is nem hazudik hanem magyarbarát,ugyanúgy az echo és hír tv is.
olvasátok el ezeket mert igazak és nem hazugságok
http://www.youtube.com/watch?v=LrtF_aTSC2E
és itt a világpanoráma rész melyben breivikről van szó
Szerintem nem a halálbüntetés a megoldás erre...
Nem tudhatjuk miért tette. Egy olyan pszichológusnak kéne elbeszélgetnie vele, aki érti a munkáját. Mert az nem megoldás, hogy leőrűltözi mindenki, pedig nem is biztos, hogy az. Az is lehet, hogy egy gyerekkori trauma...
Így ennyi idő elteltével is úgy érzem, jók voltak az első meglátásaim. Breivik valószínüleg őrült volt, de amit tett, azt politikai indíttatásból tette. Annak az érdekcsoportnak a gyerekeit mészárolta le, akik felelősek Norvégia "norvégtalanításáért". Óriási bevándorlási hullám van, muszlimok és feketék tömegei mennek oda, az ország 25%-a ilyen bevándorlókból áll már most, ez tény! Ha most leállna a bevándorlás, néhány évtizeden belül akkoris többségbe kerülnének a gyorsan szaporodó bevándorlók és azok gyerekei a norvégokkal szemben. Ez pedig nemcsak a norvégoknál van így, hanem nagyon sok európai nemzetnél. Kívülről tekintve olyan az egész, mintha ezen nemzetek vezetői teljesen meghibbantak volna, és szánt szándékkal dugnák saját nemzetük nyakát a hurokba. Az én véleményem ezzel szemben az, hogy én nem hiszem el, hogy meghibbantak volna. Nagyon is tudatában vannak azzal mit tesznek, és Breivik is tudatában volt annak amit tesz, (bár ő ettől még valószínűleg őrült volt).
A Kuruc infónak meg éppúgy nem hiszek, ahogy a liberális sajtónak sem. Az igazságot a történések mögül mindig ki kell hámozni, azt készen soha nem kapja senki. Ostoba az, aki azt hiszi. hogy akármelyik médium is neki majd mindig csak a színtiszta igazat mondja. Mindegyik média mond igazat is, hazudik is, és elhallgat is, így működik a manipulálás. Természetesen mindenki manipulálható valamilyen szinten, ez alól nem nagyon van kivétel, a mérték a nem mindegy.
A liberálisok szélsőjobbosnak akarják besorolni Breiviket, a szélsőjobb meg zsidóbérencnek. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert amit tett, az egyetlen oldal számára sem vállalható, azért. Mindenki igyekszik a másikra kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!