Miért kellett enyi ember megölnie a norvég szabadkőművesnek, Anders Behring Breiviknek?
"szabadkőművesnek"
Ezt miért volt fontos kiemelni. Amúgy nem csak az hanem a szélsőjobbhoz is tartozott. Persze a nyugati szélsőjobbhoz.
Én azt nem értem, hogy miért nem bevándorlókat mészárolt le...
Nem igaz, hogy nem talált egy rendezvényt az egész országban, amin az arabok ünnepeltek valami hülyeséget...
"Én azt nem értem, hogy miért nem bevándorlókat mészárolt le...
Nem igaz, hogy nem talált egy rendezvényt az egész országban, amin az arabok ünnepeltek valami hülyeséget..."
Ritka nagy b@lfax lehecc te is. Szóval neked a tömeggyilkossággal nincs semmi bajod, az neked oké főleg ha bevándorlókkal csinálják. Nem vagy normális. Rengeteg fiatal vesztette életét, kíváncsi lennék a te véleményedre ha átélted volna mint az ott lévők.
Kérdező, ezt senki nem tudja, csak találgatnak hogy valamilyen szervezet bérelte fel vagy egyéb.
"Ritka nagy b@lfax lehecc te is. Szóval neked a tömeggyilkossággal nincs semmi bajod, az neked oké főleg ha bevándorlókkal csinálják. Nem vagy normális. Rengeteg fiatal vesztette életét, kíváncsi lennék a te véleményedre ha átélted volna mint az ott lévő."
Én a gyilkos szemszögéből próbáltam látni, te lökött és az ő célja a céltudatosság volt és az eszköz mellékes volt neki. Próbáltam objektíven szemlélni a dolgokat, erre jösz te a felháborodott, lumpen stílusoddal és helyesírásoddal és ideokádod ezt a szemetet, amit írásnak próbálsz beállítani.
Na ide figyelj. Ha bevándorlókat ölt volna meg, azzal népszerűbb lett volna, mert a norvégoknak már rohadtul elegük van a sok arabból, meg négerből. Én tudom, mert egyik barátomnak ott lakik a nővére, oda házasodott és ő mesélte hogy mennek a dolgok.
Ha bevándorlókat lőtt volna, akkor körülbelül úgy ítélték volna őt meg, mintha Magyarországon valaki lelőne 100 kötözködő, állatias cigányt. De mivel körülbelül az MSZP ifjúsági szervezetével, a Societassal végzett, norvég gyerekeket gyilkolt, ezért a lakosságot maga ellen fordította.
Egyébként első jót nevettem rajtad.
Szabadkőműves szélsőjobbos...
Ez körülbelül annyira értelmes, mintha valaki monarchista köztársaságpárti lenne.
Egy szélsőjobbos nem lehet szabadkőműves. Amiben Breivik hitt az teljes mértékben egy ideológia kotyvaszt volt, eklektikus összemosása mindennek, aminek a legfőbb pontja a kultúrvédelem, de ez még senkit nem tesz szélsőjobbossá, legfeljebb egy egyszerű agymosott ember fejében, akinek ha azt mondja a híradó, hogy mostantól Magyarországon minden embert nácinak nyilvánított a Wiesenthal Központ, akkor el is hiszi és szégyellni fogja magát miatta.
"Ha bevándorlókat ölt volna meg, azzal népszerűbb lett volna, mert a norvégoknak már rohadtul elegük van a sok arabból, meg négerből."
Elegük van, ez oké. De szerinted a norvégok kitörő ujjongással fogadták volna azért mert legyilkolt X négert? Gondolkozz kérlek, elvégre ők is emberek.
"de ez még senkit nem tesz szélsőjobbossá, legfeljebb egy egyszerű agymosott ember fejében, akinek ha azt mondja a híradó, hogy mostantól Magyarországon minden embert nácinak nyilvánított a Wiesenthal Központ, akkor el is hiszi és szégyellni fogja magát miatta."
Akkor miért tartotta a kapcsolatot szélsőjobboldali csoportokkal? Miért támogatta azokat?
Ilyenkor persze mindenki védeni próbálja a szélsőjobbot, hogy semmi közük hozzá. Persze ha valami jó gazdasági tervel rukkolt volna elő akkor mindenki védené, hogy ő igenis szélsőjobboldali.
"Akkor miért tartotta a kapcsolatot szélsőjobboldali csoportokkal?"
Honnan veszed, hogy tartotta velük a kapcsolatot?
Breivik terrorista akart lenni, és show-t is akart csinálni. Lelő néhány arabot? Azt /kis túlzással/ észre sem veszik, ráadásul az tutira nem fogja megváltoztatnia a norvég szocik bevándorlási politikáját.
Breivik célja pontosan az volt mint a terroristáknak a félelemkeltés, a norvég képviselők másképp fognak ezentúl beülni a parlamentbe, miután legyilkolászták gyermekeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!