Szerinted egyszer Európa visszatér a nemzeti szocializmushoz?
"De nem válaszoltál, hogy akkor miért nem bűnöző cigókat lőttek le? na? erre te se tudsz választ adni."
Tudok: rasszizmus. Ha tagadod, ha nem, van ilyen.
"Meg miért pont akkor mikor a Jobbik megjelent és erős lett?"
Mert azt hitték, hogy végre van egy párt, aki majd kiáll értük, és megvédik őket. Ne keress benne logikát, mert aki 5 éves gyereket hátbalő, abban nincs logika.
Na akkor megkérnélek szépen h szemezgessél még ha tudsz:)
Nagyon gyenge, h erre a két ügyre veritek magatokat és ez alapján ítéltek el 400 ezer embert.
Bezzeg én 100000 eset után ne ítéljek el 800 ezret.
Ejnye-ejnye.
éltem közöttük
Szóval már nem élsz közötök értem hát én meg soha nem szeretnék közötök élni ennyit erről !
Persze, h nem volt velük gondod, cigány kijön a cigánnyal.
Amúgy meg mi ez a marhaság, h arra gondoltak, hogy majd a JObbik megvédi őket?
Te most tényleg ennyire buta vagy?
Majd jön a JObbik és akkor sorozatgyilkosokat nem fognak elítélni:D
Egyre nagyobb marhaságot hordasz össze.
A romagyilkosságot a baloldal készítette elő és hajtotta végre.
Jogi keretek között nem tudták a Jobbikot meg a MG-t szétbombázni, arról nem is beszélve, h kellett nekik egy nagy balhé, amire majd lehet mutogatni.
Ezt nem én mondom, hanem bm ismerősök, akiktől a Daróczi-Liptais sztorit is írtam annó, mikor még senki nem tudott semmit ezen az oldalon a vörös ribiről.
Szerintem te még nagyon nem voltál jelen ezen az oldalon akkor Mudri szal jobb, ha csendben maradsz és nem kezdesz el marhaságokat összehordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!