Szerinted egyszer Európa visszatér a nemzeti szocializmushoz?
Nem hinném hogy lennének újra gázkamrák meg népirtás.
Az talán nem népirtás hogy Afrikában évente 6 millió ember hal meg különböző trópusi betegségekben és 4 millió azért mert szennyezett vizet iszik és a világ gazdagabb része nem tesz ez ellen semmit?
Ha csak a büntetlen előéletű, szakképzett, nyelvet beszélő embereket engednék be már akkor is csak a feketék 1%-a jutna be az országba a többi meg otthon maradna meghalni.
Na a sok idióta barom.
A kérdező gondolom nem arra gondolt, h égessünk el minden barnát , hanem csak pateroljuk őket haza, mert csak a baj van a nagytöbbséggel, tetszik vagy sem.
Esetleg valaki másképp látja?hogy esetleg ma Magyarországon a roma "kisebbség" a társadalom hasznos része?
Én még nem hallottam olyat, h egy jobbikos megkötözött volna egy 80 éves öregasszonyt majd agyonverte volna.
Szal maradjunk annyiban, h azért a romák viszik a prímet az országban.
Egyébként jó, ne pateroljuk őket haza, de tessék meg lehet nézni Angliát, ide vezetett a sz*aros politikátok.
Magyarországon dettó ez lesz pár éven belül és azt is látom, h Covenant lesz az első aki elhagyja majd akkro az országot meg a fülét farkát behúzza.
Természetesen a híradások arról fognak szólni, h erről mi magyarok tehetünk:)
Meg lehetne előzni a problémát én azt mondom, még van időnk hazaküldeni őket;)
A romákra nincs szüksége Magyarországnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!