Szerinted egyszer Európa visszatér a nemzeti szocializmushoz?
Na szal először is, látom a lényeget kihagytad, mert nem nagyon tudod elviselni, h nincs igazad.
Szal hol van az a jobbikos aki agyonverte a 80 éves mamát?én még mindig nem látom, valaki esetleg?
jah hogy most szánalmas leszel, mint ahogy szoktál lenni és törölteted a kommentem?
Nyugodtan:)
Egyébként attól még lehet repjegyeket osztani, persze azzal a megkötéssel, h nem jön vissza:D
"Szal hol van az a jobbikos aki agyonverte a 80 éves mamát?én még mindig nem látom, valaki esetleg? "
"Szal hol van az a jobbikos aki agyonverte a 80 éves mamát?én még mindig nem látom, valaki esetleg? "
"Az előadásról szóló beszámolók szerint többek között azt mondta, "el kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszint lát", illetve azt kérdezte a közönségtől, hogy "bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?"
De szánalmas:D
Mudri nagyon tudom sajnálni a kislánytXD
Ez aztán tényleg nagyon kemény lehetett, komolyan megrúgta???aztaaaaaa....
Igazad van, az hogy kioltották egy ember életét az semmi...
Fúúú komolyan mondom még jó, hogy felbérelték ezt a pár parasztot, hogy gyilkoljanak romákat, mert így mit linkelgetnél drága Covenant?
(Jól ki lett ez találva, most már lesz mit előhúzni a kalapból)
Ezt az egy sz*aros hentes idiótát?
400ezer szavazó, van egy gyilkos.
Gratulálok, hogy ennyire tudod magad verni:)
Bár a kedves roma haverjaid között is ekkroa lenne az arány.
800 ezer roma, 2 gyilkosság.
Pffffffff..ilyen soha nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!