Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted egyszer Európa...

Szerinted egyszer Európa visszatér a nemzeti szocializmushoz?

Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb ember tapasztalta hogy a színes bőrű kisebbségek erőszakosabbak és butábbak az európában élő fehér embernél.Például a feketék mos fosztják ki Londont.Szerinted egyszer megjön a fehérbőrű ember esze és visszatér a nemzeti szocializmushoz?Ha igen mikor?Légyszi írjatok kort és nemet a válaszotokhoz!
2011. aug. 10. 20:59
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
15%
Persze, ha a cigánygyilkosságokat hozzuk elő, akkor az soha nem ér, csak a tiszavatok. Aljanép suttyók vagytok akkor is.
2011. aug. 13. 14:33
 32/53 anonim ***** válasza:

Egyre jobb:D

Na hát ez aztán meg mindennek a teteje, hogy valami hülye kiállt és óbégatott, hogy le kell lőni minden romát.

Ennek már a fele sem tréfa:D

Mert ilyet cigányok nem is csinálnak, hogy segélyosztáskor, ha nem kapják időben a pénzt akkor verik magukat, h takarodjanak a magyarok dolgozni vagy felkoncolják őket.

Ne röhögtessél már ilyen dolgokkal, szánalmas vagy.

2011. aug. 13. 14:34
 33/53 anonim ***** válasza:
31%

"Na hát ez aztán meg mindennek a teteje, hogy valami hülye kiállt és óbégatott, hogy le kell lőni minden romát. "

Tudod, hogy mi a szánalmas? Hogy ilyen senkiházi politikai szövetségesei ott ülnek a Parlamentben, 800 ezer szavazóval a hátuk mögött, és nekünk, civilizált európai polgároknak akarnak dirigálni. Na, EZ a szánalmas.

2011. aug. 13. 14:38
 34/53 anonim ***** válasza:
50%

Azért, mert a romagyilkosság megtervezett volt, szándékosan, h lehessen mutogatni.

Szerinted miért nem Cozma féle cigányokat lőttek halomra?

Mert akkor mit mutattak volna a tv-ben?

Hogy szegény bűnözőt lelőtték?

Akkor nem lehetett volna rasszistázni, mert a nép melléjük állt volna meg Eu hősök lettek volna.

De így, hogy gyerekeket lőttek le meg "munkába tartó" romát lőttek le így rögtön lehetett anyázni.

De te ehhez túl buta vagy, hogy felfogd.

2011. aug. 13. 14:38
 35/53 anonim ***** válasza:
35%
Na összeesküvés-elméletet gyártani azt tudsz. Meg volt szervezve. Innen is látszik, milyen egy aljanép ez a szélsőjobb: ha valami nem úgy történik, ami az ő nézetüket igazolja, akkor rögtön kitalálják, hogy hogyan lehet kimagyarázni, egyből mindenféle összeesküvés-elméleteket gyártanak.
2011. aug. 13. 15:46
 36/53 anonim ***** válasza:
0%

„Szerintem helytelen reakció a jelenlegi rossz helyzetben minduntalan visszanyúlni a múltba, valamilyen már évtizedekkel ezelőtt megbukott rendszerhez.

Éppen új megoldásokat kellene keresni.”

Ez lenne az új megoldás.

Egyébként jobb ha tudod, hogy a nacionalizmus nem bukott meg, a II. Világháború győztes országai erőltették rá a saját rendszerüket az összes legyőzött országra. Az meg ugye nem az emberek választása volt.

2011. aug. 13. 16:08
 37/53 anonim ***** válasza:

Jól van mondtam én hogy nem fogod bírni megérteni.

De nem válaszoltál, hogy akkor miért nem bűnöző cigókat lőttek le? na? erre te se tudsz választ adni.

Meg miért pont akkor mikor a Jobbik megjelent és erős lett?

Úgy van ahogy mondom, ha tetszik ha nem.

De még ha felvállaljuk, hogy tényleg öncélú volt és nem bérelt balhé akkor is van 2 ügy.

Ez aztán tényleg hatalmas szám.

Most kezdjem el én is linkelgetni a cigók által elkövetett trógerságokat?

Szerintem összeomlana a rendszer.

2011. aug. 13. 16:10
 38/53 anonim ***** válasza:
54%
remélem nem érem meg
2011. aug. 13. 16:12
 39/53 anonim ***** válasza:
ha a mondjuk 1000 vagy 10000 fekete fosztja ki londont az vajon elég ok arra hogy megbüntessük, lenézzük és megöljük 100000000 többit
2011. aug. 13. 16:16
 40/53 anonim ***** válasza:

"h egy jobbikos megkötözött volna egy 80 éves öregasszonyt majd agyonverte volna. "

Csak példát kértél, és megkaptad nesze neked. Én is kereshetnék még, ha akarnék, de convenant már szemezgetett az előbb.

2011. aug. 13. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!