Mennyire elgondolkodtató Einstein mondása hogy a 3. világháborút atombombával, a 4. botokkal fogjuk megvívni, kíváncsi leszek hogy én a 4 . világháború végét megérem-e?
Én biztos vagyok benne hogy megérem 4.világháborút és matuzsálemként mesélek az unokáimnak majd a régi világról.
Ti hogy képzelitek el a 3 illetve 4 .világháború után az életet?
Szerintetek Einstein igaza volt a 4. világháborút illetően, bár lehet hogy olyan lesz 3. világháború után mint a középkor vagy az őskor vagy a majmok bolygója jelenetei?
Felejtsétek már el azt az atombombát! Elavult múltszázadi technika. Soha egyetlen háborúban sem fogják már bevetni. Lényegesen precízebb és pusztítóbb fegyverek léteznek.
Nem értem mért lovagol mindenki az atombombán. Ez a mai korban már olyan mintha disznóvágáskor aknavetővel lőnél a disznóólra. A célpont csak a disznó, és annak is csak egy pontja. Mire lenne jó szét trancsírozni és még az ólat is "lakhatatlanná" tenni? He???
Nekem inkább Einsteinnek azon mondása tetszik, és azt érzem egyre inkább bizonyítottnak, hogy:
"Két dolog van, ami végtelen: az emberi butaság és az univerzum. De utóbbiban nem vagyok biztos."
Ez a korszak már nem fog elmúlni Isten büntetése nélkül,az igazi háború még csak ezután jön ami Isten és Sátán között zajlik,ami rólunk is szól,mert a végelszámolást Istennek kell megtennünk,vagy Jehovának.
Az atombombáról meg csak annyit,hogy ha bárkinek is volna valahol a világban,már rég bevetették volna,hiszen a harag és a kíváncsiság úgyis rávezette volna,hogy probálja ki akinek van készleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!