Mennyire elgondolkodtató Einstein mondása hogy a 3. világháborút atombombával, a 4. botokkal fogjuk megvívni, kíváncsi leszek hogy én a 4 . világháború végét megérem-e?
Én biztos vagyok benne hogy megérem 4.világháborút és matuzsálemként mesélek az unokáimnak majd a régi világról.
Ti hogy képzelitek el a 3 illetve 4 .világháború után az életet?
Szerintetek Einstein igaza volt a 4. világháborút illetően, bár lehet hogy olyan lesz 3. világháború után mint a középkor vagy az őskor vagy a majmok bolygója jelenetei?
Szerintem baromság. Akinek van atomja az elrettentésre használta és fogja a jövőben is, mivel totális pusztulással járna. Ha a jövőben két atomhatalom "találkozik", akkor én azt úgy képzelem el, hogy proxy háborúkban, más népekkel vívják meg a harcokat. Ilyet például Afrikában tudnék elképzelni, ahová nagyon bevásárolta magát Kína, ha az USA szemet vet az ottani erőforrásokra, akkor nem Kínára fog támadni, hanem lázadó csoportokat fog felfegyverezni.
Legalábbis én így gondolom...
Ez marhaság.
Eleve megmondták, h aki atomot hasnál másodikként fog meghalni.
Amúgy meg utána úgyy is újjáépül az egész szar, szal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!