Miért hallgat az egyház?
"Nincs megfelelési kényszerem."
Neked meg a többi "radikálisnak" megnemfelelési kényszeretek van :)))
A keresztény egyház már nem azt az értéket képviseli, amit kellene. 1978-ban (ha jól emlékszem az évre) II. János Pál eltörölte azt a törvényt, hogy szabadkőművesek nem léphetnek be az egyházba. Miért törölte el? Mert már benn voltak, és őt is egy kőműves nevezte ki. Ez egy nagyszerű jele a gazdasági, érdeki összefonódásnak. Hogy ne legyek antiszemita az izraeliek is beépültek már a vallási vezetők közé. A vallásban majdnem akkora pénz van, mint a háborúban, és itt még bántani sem kell senkit. Pár évvel ezelőtt az olasz hatóságok bekérték a Vatikán pénzügyi elszámolását, de csak a második vagy későbbi felszólításra adták oda. Pénz, hatalom. A b_zikban is pénz van. Le lehet szavazni, de így működik. Én hiszek Istenben, hiszek Jézusban, de az egyházat emberek irányítják, és az ügyeikbe senki sem láthat bele, ezek szerint még a rendőrség sem. Nem támogatom az egyházat. Ezt kellene megérteni a mai világban, hogy sem a pártokban, sem a vallási vezetőkben nem szabad vakon hinni, mert olyanokat ültetnek a székekbe akik egymást támogatják. Most a melegség nagy divat, lehet őket támogatni, felvonultatni. A melegek meg hagyják. Én a b_zikat, l_szbiket betegeknek tartom, de a melegek azok mások. Mert aki nem tesz különbséget a meleg és a b_zi között az szerintem hibázik. Mert van különbség, a b_zik vonulnak, riszálnak, a melegek sokszor csendben éldegélnek otthon a párjukkal, sőt sokáig nem is derül ki rőluk, hogy mások. Az ilyenekkel, aki nem akar figyelmet, és nem akar hírdetni semmit, azzal szerintem nincs gond.
Azt még hozzátenném, hogy ahogy haladunk a létra alja felé úgy tisztul az egyház, ezért senki ne várja el azt, hogy a magasan lévők majd fölemelik a hangjukat bizonyos dolgok ellen. A kicsik ugrálhatnak, úgysem fognak elérni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!