Miért hallgat az egyház?
Figyelt kérdés
A katolicizmus fővárosában Rómában megtartották -pünkösd szent ünnepe előtt egy nappal- a melegfelvonulást. Ez önmagában is egy non plus ultra állapot, hogy ilyen megtörténhet. Az egyház miért nem tiltakozott? Nálunk a ratyiparádé kapcsán miért nem szólnak a keresztény egyházak semmit? Mi ez a hallgatás? Förtelmességet, korcs eszméket miért tűrnek szó nélkül?2011. jún. 24. 17:20
1/29 anonim válasza:
Majd 200 év mulva állástfoglalnak. Nekik nem sürgös.
2/29 anonim válasza:
Szerintem, a katolikus egyháznak semmilyen befolyása sincs a római városvezetésre, ráadásul a katolicizmus székhelye nem Róma, hanem a Vatikán, mely önálló államnak számít...
3/29 anonim válasza:
Gyakorold a meg bocsájtást!Elég nehéz ilyen elvakultan!Ha sikerül magad leküzdeni,majd akkor szóljál meg mást.
4/29 anonim válasza:
Pontosan, a vatikán tulajdonképpen nem része itáliának, csak ott van. Én se szeretem ezt az egész melegparádét (habár én fenntartom a jogot, hogy totálisan lesza.rjam, észre se veszem, ha van, de egyet nem értek vele), de az egyházzal nem hozakodnék fel, mert az egész katolikus egyház/vallás szánalmas.
5/29 anonim válasza:
Ha mondtak volna valamit, akkor meg most azon verné a nyálát az összes gyékás, hogy mit szól bele az egyház mindenbe, ami nem az ő dolga :))))
Bármit csinál az egyház, lehet érte jól gyűlölni.
6/29 anonim válasza:
Majd pont a pedofil katolikusok fognak felháborodni egy kis erkölcstelenségen.
7/29 A kérdező kommentje:
Valakinek fel kell emelni a szavát. A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
2011. jún. 24. 19:06
9/29 skiny1204 válasza:
Hát az biztos hogy nem a melegek a jók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!