Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nyugat minden lehetőséget...

A nyugat minden lehetőséget megragad, hogy hergelje, provokálja a muszlimokat?

Figyelt kérdés

[link]

Megölték, nem?(elméletileg) A gyilkosai nem is hisznek az Iszlámban. Akkor most mi haszna ilyeneket mondani? Oszamának árthatnak vele? Ne! Csak a muzulmánokat provokálják megint.

Karikatúrák, provokáló hazug filmek, Korán égetés... stb.

Ez a nagy európai kultúra, tisztelet, meg másik tisztelete?

Ez miből fakadhat, ha nem gyűlölködésből?

Aztán amikor valakinél elszakad a cérna, akkor meg újjal mutogatnak közel 2 millárd muzulmánra, de az bezzeg nem számított, hogy direkt radikalizálják őket!

Volt már rá példa, hogy egy muzulmán Jézust parodizálta volna? Vagy mondjuk az arab hadseregekben, van direkt erkölcstelenség ellen beoltott lövedék? Ráérnek ők erre, hogy ilyen fas.z.ságokkal foglalkozzanak? Ahogy nézem nyugaton igen.

Mi az, hogy: "speciálisan az "iszlamofasiszták" ellen kifejlesztett Ezüstgolyó 13 százalék dizsnózsírt tartalmaz"

Miért készítenének ilyen golyót? Hisznek az Iszlám mennyországban? Nem kur.va mindegy hogy mivel lőnek le valakit? Mintha ez Oszamának, most rossz hír lenne... tiszta abszurdum.

2011. jún. 7. 13:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Tanultam(persze nem vagyok felsőszintű), és látom hogy nincs sehol egy fikarcnyi Korán idézet sem a kijelentéseire!
2011. jún. 9. 13:26
 22/26 anonim ***** válasza:

ma 13:26

Lehet,hogy igazad van,én nem fogom azt keresgélni! A világvallásoknak a szeretetről kell ,hogy szóljanak,a magyarországi iszlám közösség pedig békés!

2011. jún. 9. 13:51
 23/26 anonim válasza:
najóvan, tak@rodj vissza az arabokhoz, te G e*ci, ott add Istenítsd Oszamát, ne itt. mert nincs igazad. miért kellett meghalnia 3000 vagy több embernek szeptember 11-én? Bush miatt? akkor miért nem a Fehérházat támadta meg???
2011. jún. 29. 13:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:

Nézz tovább az orrodnál:)

Az meg más kérdés, hogy attól, hogy volt Osama, meg követői (akik még vannak is), még maga az arab nép és kultúra nem irtandó dolog. A kérdés nem arra irányult, hogy miért kellett likvidálni Osamát, a kérdés az volt, hogy miért olyan módon, hogy az lehetőleg minél több követőjét buzdítsa megtorlásra.

2011. jún. 30. 09:11
 25/26 anonim válasza:
mivan? de ha beszóltál, te is takarodj vissza az arabokhoz!!!
2011. jún. 30. 20:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez sok mindent elárul rólad:))) További szép napot!
2011. júl. 1. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!