Miert a muszlimokat hibaztatja mindenki a politikusok helyett?! Ök nyitottak meg az europai hatarokat!
"ha a hazajukban megtudtak volna tisztessegesen elni es amerika a beke neveben nem lötte volna a honfitarsaikat halomra, akkor ott maradtak volna."
Elhiszed hogy az ottaniak 9/11 sőt már az 1. Öböl-háború előtt is szegények voltak? Amúgy meg mi sem tudunk megélni saját hazánkban. Minket ki fog sajnálni úgy mint te őket?
"ha a hazajukban megtudtak volna tisztessegesen elni es amerika a beke neveben nem lötte volna a honfitarsaikat halomra, akkor ott maradtak volna."
Akkor sajnáljuk már az Indiaiakat is. Ha az angolok annak idején nem mennek oda most jobb lenne a helyzet. AZ angolok egy kicsit visszavetette őket.
"AZ angolok egy kicsit visszavetette őket."
Ez tévedés, a brit megszállás csak felhúzta őket szervezetileg és civilizációsan is.
Amúgy a kérdezőnek igaza van. Ha nem engedték volna be a muszlimok és afrikaiak áradatát Európába, akkor nem lennének itt. Ilyen egyszerű. De jöttek, mert tárt karokkal várták őket.
Szerintem ez arra kellett, hogy Európa társadalmait radikalizálják a muszlimellenesség felé, hogy a betelepülő muszlim tengerre és az afrikaiakra hivatkozva erősen központosítsák majd a hatalmukat, mert az emberek majd abbéli félelmükben, hogy Európa államai szétesnek, majd megengedik ezt.
Nem utolsó sorban pedig arra jó a muszlimellenesség szítása, hogy az európai embereket érzelmileg átneveljék, hogy ők is beismerjék, szükség van az iszlám országok elleni harcra.
Pedig csak annyi lenne a megoldás, hogy az itt lévő bevándorlókat haza kéne küldeni, újakat nem kéne beengedni és meg is lenne oldva a bevándorlóprobléma. Semmi szükség nincs itt Irán elleni, meg afganisztáni harcokra, persze ezt az átlagember nem képes felfogni, neki nem ezt mondták a TV-ben...
a második sorí.
...arossz sorsa a schwechati repülőtérre vezetett...
1985.december 27-én
elnézést, több főrumon több témában írok, és rendesen összekutyultam.
21:03
Te miröl beszelsz?Semmi ertelme a valaszodnak.Teljesen logikatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!