Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nyugat minden lehetőséget...

A nyugat minden lehetőséget megragad, hogy hergelje, provokálja a muszlimokat?

Figyelt kérdés

[link]

Megölték, nem?(elméletileg) A gyilkosai nem is hisznek az Iszlámban. Akkor most mi haszna ilyeneket mondani? Oszamának árthatnak vele? Ne! Csak a muzulmánokat provokálják megint.

Karikatúrák, provokáló hazug filmek, Korán égetés... stb.

Ez a nagy európai kultúra, tisztelet, meg másik tisztelete?

Ez miből fakadhat, ha nem gyűlölködésből?

Aztán amikor valakinél elszakad a cérna, akkor meg újjal mutogatnak közel 2 millárd muzulmánra, de az bezzeg nem számított, hogy direkt radikalizálják őket!

Volt már rá példa, hogy egy muzulmán Jézust parodizálta volna? Vagy mondjuk az arab hadseregekben, van direkt erkölcstelenség ellen beoltott lövedék? Ráérnek ők erre, hogy ilyen fas.z.ságokkal foglalkozzanak? Ahogy nézem nyugaton igen.

Mi az, hogy: "speciálisan az "iszlamofasiszták" ellen kifejlesztett Ezüstgolyó 13 százalék dizsnózsírt tartalmaz"

Miért készítenének ilyen golyót? Hisznek az Iszlám mennyországban? Nem kur.va mindegy hogy mivel lőnek le valakit? Mintha ez Oszamának, most rossz hír lenne... tiszta abszurdum.

2011. jún. 7. 13:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Mintha ez Oszamának, most rossz hír lenne... tiszta abszurdum."

-Egyszerűen vannak hülyék,akik azt hiszik,hogy a saját nemzetüknek jót tesznek,de közben csak ártanak és lejáratják az adott kultúrát,népcsoportot! Ilyen volt osama is,nem kell e mögött összeesküvéseket gyártani,egyszerűen vannak hülyék és kész! Zagyvát,sem az Szdsz pénzeli vagy a nyugat,ő is magától ilyen,meg gondolom te is!

2011. jún. 8. 14:52
 12/26 A kérdező kommentje:

"A Korán azt mondja, hogy a kafirt be lehet csapni, terveket lehet szőni ellene, lehet gyűlölni, rabszolgává tenni, kigúnyolni, megkínozni, stb.."

Figyelj kafir!

Idézeteket copyzzálmár légyszi. Csak hogy nem higgye senki, hogy tudatlan vagy...

Tehát a következőkre, az alábbi sorrendbe!

A Korán azt mondja, hogy a kafirt:

1. be lehet csapni,

2. terveket lehet szőni ellene,

3. lehet gyűlölni,

4. rabszolgává tenni,

5. kigúnyolni,

6. megkínozni,

2011. jún. 8. 17:22
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem fogok neked keresgélni, te is megteheted!

Itt a forrás:

[link]

Még csak meg sem kell erőltetned magad, ott lesz mindjárt pdf-ben.

2011. jún. 8. 19:18
 14/26 A kérdező kommentje:
Nagy nagy semmit találtam, a kérdésemre. Ne legyél senki, hanem legyél bátor, és linkelj!
2011. jún. 8. 20:21
 15/26 anonim ***** válasza:

"Nagy nagy semmit találtam, a kérdésemre. Ne legyél senki, hanem legyél bátor, és linkelj!"

Jó, hogy ki nem szúrja a szemed a link! Ott pedig a pdf-dokumentunokban vannak a Koránidézetek!

A gyengébbek kedvéért még egyszer:

[link]

2011. jún. 8. 21:01
 16/26 A kérdező kommentje:

NE beszélj már mellé!

Ezekre linkelj!

"A Korán azt mondja, hogy a kafirt:

1. be lehet csapni,

2. terveket lehet szőni ellene,

3. lehet gyűlölni,

4. rabszolgává tenni,

5. kigúnyolni,

6. megkínozni,"

Nem mond hogy ott, van, mert nincs!

Kérem a Korán idézeteket!(beégtél, mert tudom, hogy nincs!)

2011. jún. 8. 22:41
 17/26 anonim ***** válasza:

"Nem mond hogy ott, van, mert nincs!

Kérem a Korán idézeteket!(beégtél, mert tudom, hogy nincs!)"

Bárki aki megtekinti a linket és ott a pdf-eket az maga is láthatja. Úgyhogy a te szavad semmit nem ér, aki idelátogat elég kényelmesen ellenőrizheti a linken az általam állítottakat. Te csak nyomatod a szokásos mismásolós porhintésedet, mert kellemetlen az igazság.

Ennyit rólad. A vitát befejeztem.

2011. jún. 9. 08:01
 18/26 A kérdező kommentje:

Dedós...

Megnéztem a pdf-eket, és nincs ott semmi bizonyíték, a kérdéseimre. Legalább egy Korán idézetet másolj be, hogy hitelesnek tűnjél!

Miért nem teszed meg? Ha lenne, már megtetted volna. Nem lehetsz ennyire gagyi! Milyen béna lelkivilágod van már?! :/

2011. jún. 9. 09:22
 19/26 anonim ***** válasza:
Kérdező,tudsz angolul?
2011. jún. 9. 12:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Abban igaza van a kérdezőnek,hogy ez a vallás nem arról szól,hogy gyilkolj,ölj,lopj,hazudj, csak a szélsőségesek értelemzik így (mert bármilyen szentírást lehet sokféleképpen értelmezni,a kétértelműsége miatt vagy egyértelmű mondatokat is lehet szimbólumként),abban megoszlik a véleményünk,hogy ezek a szélsőségek pénzt kapna-e ezért a nyugattól vagy valóban nyugat ellenesek-e? Szerintem elég egyértelműen nyugat ellenesek!
2011. jún. 9. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!