Miért és mennyi idő alatt lett ennyire gazdag Dubai? (remélem jó témakörbe irtam)
Azt mondta anyukám hogy olajat találtak és azért vagy valami ilyesmi..
És aztis hallottam hogy hamarosan hasonlóan fog kinézni Dubai mint régen..
"Jordánia nem öböl-menti ország"
De arab ország, nincs olaja, és még sem lepukkant porfészek, és nem csak turista helyek szépek. Akkor Dubai mitől ne lehetne az olaj után is igényes hely? Mert te ezt szeretnéd? Ez nem vágyak kérdése.
Amit az olajból most megteremt, az a magyarok 300 év alatt sem fogják megteremteni. Abba fektet bele, amiből az olaj után is haszon jön!
Nagyon el ment off-topic felé a dolog, de amit írsz, az egyszerűen nem igaz. Dubai nem fektet a jövőbe, hanem az állampolgárokat segélyezi és megalomán építkezéseket folytatott egészen tavalyig (lásd: pálma alakú sziget, 800 méteres felhőkarcoló és hasonló kivagyiságból épített f@aszságok.) Ez a lufi viszont kipukkadt és Dubai a csőd szélére került. Ma már nem Dubai, hanem Abu-Dzabi a leggyorsabban fejlődő emirátus az országban.
Egyébként meg az Emirátusokat össze se lehet hasonlítani mondjuk Libanonnal, ahol tényleg van kultúra és az életszínvonal sem ilyen mesterségesen felturbózott.
"lásd: pálma alakú sziget, 800 méteres felhőkarcoló és hasonló kivagyiságból épített f@aszságok."
A szigeten a hírességek vásárolnak villákat. A felhőkarcolókba meg healcentereket működtetnek, ahová a világ gazdag emberi mennek kezeltetni magukat.
És még sorolhatnám. De nem vitatkozok veled. Nekem ez a területem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!