Valaki (konkretan Umar Farouk Abdulmutallab) akinek ilyen jo az elete (gazdag, elit egyetem, szuper munkalehetosegek) miert csatlakozik egy terrorista szervezethez? Egyszeruen nem ertem.
2009. dec. 29. 18:20
1/6 anonim válasza:
Na az ilyenre mondta az én drága jó egyszerű vidéki nagymamim hogy a kutya is jó dolgában vész meg.Egyébként a fanatizmus, az utálat nem pénzfüggő.Egy csomó pedigrés gazdag ficsur követett el szörnyű tetteket.Ebben a kultúrában meg még rá is tesznek egy lapáttal.
2/6 anonim válasza:
Az eszedbe sem jut, hogy esetleg vannak olyan emberek, akiknek van célja, hite, akarata, bármilyen is az, anyagiaktól függetlenül....ez a legtöbb materialistának hihetetlen.
3/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudjal kedves utolso, de ne robbantson valaki fel embereket akinek a csaladja mas hatan gazdagodott meg. Inkabb a sajat haza tajan nezzen korul.
Es nem materialista dolog amit mondtam. Egy szegeny megalaztatott palesztint megertek meg valahogy de egy dusgazdag fiatalt mar nem...
Ha szerinted az ideologia annyira fontos,hogy ezert emberek 100 it robbantsanak fel akkor te se lehetsz egy nagy agy...
2009. dec. 30. 14:17
4/6 anonim válasza:
Akinek van célja, hite, akarata az miért nem képes békében megvalósítani azokat?Lásd Gandhi.De ne menjünk olyan messzire.Akinek vannak céljai az küzd érte!Aki robbant az csak a külvilágot vádolja ahelyett hogy sok mindenen elgondolkodna.A robbantás nem küzdés hanem erőszak nem megy vele semmire az emmber csak jobban rájuk szállnak ellenük fordulnak aztán csak néznek hogy miért rühellik őket ennyire?Ha meghal egy rakás ártatlan és mindenki ellened és a hazád ellen fordul akkor mit értél el?Az neki cél volt hogy másokat kicsináljon?Akikkel a pozíciója segítségével akár tárgyalhatott is volna a saját szemszögéből.Mert nem azt fogják mondani hogy Omar Homar robbantott, hanem azt hogy egy palesztin egy iráni egy stb.
5/6 anonim válasza:
Ebből is látszik a vallás káros az agyra.
6/6 anonim válasza:
Legalabb meg vannak emberek akik nem felnek meghalni a celjukert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!