Izraeli-palesztin konfliktus. Kinek van inkább igaza szerinted és miért?
Palesztinoknak.
A zsidók csak betolakodók ott egy mesterséges államban.Mondjuk jobb mintha itt lennének Európában.
"Az egész gázai palesztin vezetés megérett már a nyilvános kivégzésre."
A zsidók annál ravaszabbak, simán csak kiéheztetik őket. Gusztustalan egyed vagy te is a válaszodból látva.
Én voltam azon a területen. Az a helyzet, hogy a zsidók egyáltalán nem kedvesek kivéve ,ha amerikainak néznek. Akkor nagyon tudnak nyalni(ez velem is megtörtént)
Jó példa erre az a t-shirt is amit a Cardon, a bazárba lehet kapni. Van rajta egy amerikai vadászgép és alatta egy felirat: Don't worry, USA help me!
A másik oldalon ,Betlehembe kedves mosolygós palesztinok vannak akik próbálnak mindenféle portékát eladni, hogy valahogy megéljenek.
A lényeg, hogy azért a szarkupacért , amit Izraelnek hívnak én semmit sem harcolnék, sivatag az egész. Nem értem miért nem tudnak békésen együtt élni.
Láttam itt élek benne.
A lényeg nem azon van hogy mikor és hogy nevezték át az csak elméleti dolog.
Az viszont gyakorlati hogy azelött nem zsidók éltek ott hanem arabok, a zsidók csak SZERVEZETTEN be lettek telepítve kiszorítva az őslakosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!