Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted mikor jön létre az...

Szerinted mikor jön létre az Amerikai Únió?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

[link]

belenéztem az általad belinkeltbe, és az első hír elég érdekes:

[link] index.php?option=com_content&view=article&id=52:leleplezte-rothschildot-kirugtak&catid=4:a-rothschildek-jelen-vilag-valodi-urai&Itemid=41

http://www.youtube.com/watch?v=SfRIspYsGJk

2011. máj. 13. 13:04
 32/46 anonim ***** válasza:
Persze. Micimackó is érdekes lehet, meg a hupikék tőrpikék mégsem kell készpénznek venni. Ezt a linket pedig csak elrettentésül küldtem, de látom csak a lovat adtam alád.
2011. máj. 13. 13:08
 33/46 A kérdező kommentje:

13:08

látom, csuklóból elutsaítod a dolgokat, ez nem biztos, h jó.

2011. máj. 13. 13:11
 34/46 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értelek kérdező!

Világkormány pedig lesz, ha akarod, ha nem. Persze nem most, majd 2-300 év múlva. Törvényszerű. Azt ugye tudod, hogy régebben nem voltak nemzetek, nemzetállamok? A nemzetek a törzsekből jöttek létre, a törzsek a klánokból, a klánok pedig a családokból. Egyszerűen a törvényszerű, hogy a társadalom fejlődik és túlnő a nemzeti szinten. Ma nevetünk az afrikai törzseken, hogy milyen elmaradottak, remélem közel a nap, hogy a nemzetekkel kapcsolatban is így érezzünk. A nemzetállam, mint olyan, pedig csak 200 éves, előtte vallási, uralkodói szinten szerveződtek a hatalmak. Ezért nem szeretem a nacionalista és jobbikos oldal, mert azt hiszi a nemzet, mint társadalmi kategória, valami istentől elrendelt dolog és a nap felfúvódásáig fog létezni. Kizárja mind a múltbeli, mind a lehetséges jövőbeni fejlődést. Állítod, hogy magyar vagy. De ez mit jelent? Már bocs, nem sértegetni akarlak. Nekem azt, hogy magyarul beszélek és magyar ételeket eszem, azon kívül az összes európai országban nagyjából ugyanúgy élnek. Európában a sokszázéves együttélés miatt már nagyon elmosódtak a kultúrák. Akkor meg mi értelme van ennek a nagy "ellenállásnak"? Ezért ennek következő lépcsője lenne az Egyesült Európa. És minden kultúrkörben létrejönne egy ilyen kontinentális konglomerátum. Persze, ahogy te is mondtad Ázsiában nem igazán lehetséges. Vagyis inkább ott 3 blokk lesz. Az egyik az orosz és a hozzá tartozó ortodox és posztszovjet kultúrkör, a második a kína, indo-kína, japán tengely, a harmadik pedig az indo-árja indiai, perzsa, stb kultúrkör. Ezekből meg kialakulna a világállam. Nem kell ide összeesküvés, zsidók, rotschildok, reptiloidok, stb... Felesleges. Idővel kialakul.

2011. máj. 13. 13:34
 35/46 A kérdező kommentje:

13:34

"Állítod, hogy magyar vagy. De ez mit jelent?"

Magyar állampolgár vagyok. Szerintem ez érthető volt. Nem kell jobbikoskodni.

Nem mondtam, hogy nem akarok egy egységes világot. Én azt mondtam, hogy a jelenlegi Uniót nem azért hozták létre, hogy nekünk jó legyen. Ma magyarországnak nem jó, akkor minek legyünk benne egy Unióban? Tönkretették az amúgy is gyenge országot. Ez az Uniós terv nincs összhangban a te nagy boldog Uniós terveddel. Azt láthatod, hogy a katasztrófa felé haladunk.

Orosz Kína India már egy blokk, 2010-ben gazdasági és egyéb szerződést kötöttek, amelybe Törökország és még néhány kisebb ország is beletartozik. Oda amerika nem fogja betenni a lábát.

reptiloidokat te mondtad.

2011. máj. 13. 13:45
 36/46 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 13:45

Akkor elnézést.

Amúgy hallottam olyan elméletről, hogy az EU pont az Egységes Európa ellen jött létre. Ha nem lenne már Európa egységes lenne Berlin vagy Moszkva központtal. Legalábbis ezt hallottam.

Amúgy hiába írsz az ázsiai "unió"-ról (ami valójában csak egy kereskedelmi megállapodás), nem lesz belölük egy ország, annyira távol állnak egymástól kultúrálisan. Itt európában homogén a kultúra és simán egyesülhetne. Ezt csak a turbónacionalisták gátolják. Véleményem szerint annyira megmérgezte ezt a kontinenst a nacionalizmus, hogy ez okozza majd a halálát is. Felosszák egymás között a nagyobb játékosok.

2011. máj. 13. 13:54
 37/46 anonim ***** válasza:

Orosz, Kína, India, minden csak nem egy blokk. Indiai is erősíti a határjait a Kínaiak ellen.

Nem utasítok el mindent csuklóból. De az ilyen konspirációs baromságokat már nagyon unom. Semmi alapja az egésznek. Csak az egyszerű emberek képtelenek felfogni az hogy nem mindenki ellenük szövetkezik.

2011. máj. 13. 13:55
 38/46 A kérdező kommentje:

13:54

"Véleményem szerint annyira megmérgezte ezt a kontinenst a nacionalizmus, hogy ez okozza majd a halálát is. Felosszák egymás között a nagyobb játékosok."

Hát nem tudom, lehet.

Igen az ázsiaiak távolabb állnak egymástól kultúrálisan, mint mondjuk az európai országok. A jelenlegi helyzetben nehéz elképzelni, hogy Únióba tömörülnek. Mi kell ahhoz, hogy mondjuk 10 éven belül megalakuljon az ázsiai Unió?

Most a válság kedvez az észak amerikainak, hisz a dollár nagyon gyenge. Ilyen helyzetben lehet szövetkezni.

"Amúgy hallottam olyan elméletről, hogy az EU pont az Egységes Európa ellen jött létre. Ha nem lenne már Európa egységes lenne Berlin vagy Moszkva központtal. Legalábbis ezt hallottam."

Erről még nem hallottam, érdekes. Egyesek azt jósolják, hogy az EU hamarosan összeomlik és felbomlik, ennek amerika is a vesztese lesz, és ezek után Párizs-Moszkva-Peking tengely lesz, ők határozzák majd meg az új irányt.

2011. máj. 13. 14:02
 39/46 A kérdező kommentje:

13:55

[link]

2011. máj. 13. 14:06
 40/46 A kérdező kommentje:
2011. máj. 13. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!