Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kellett a két ikertornyo...

Miért kellett a két ikertornyot felrobbantani az amerikai titkosszolgálatnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 11:57
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
49%
Ezt a marhaságot meg honnan veszed?Ne gyárts nevetséges összeesküvés elméleteket.
2011. szept. 9. 12:03
 2/51 anonim ***** válasza:
58%
Én úgy láttam, hogy repülők mentek nekik. Rosszul láttam volna?
2011. szept. 9. 12:03
 3/51 anonim ***** válasza:
42%

"Miért kellett a két ikertornyot felrobbantani az amerikai titkosszolgálatnak?"

Azért, hogy így 10 évvel később még legyen mit kérdezned. Mit kérdeztél volna, ha nincs az a tragédia?

2011. szept. 9. 12:09
 4/51 anonim ***** válasza:
50%
A repülők miatt nem omlott volna össze a WTC. Precízen megtervezett robbantás volt és ürügy, hogy megtámadják Afganisztánt!
2011. szept. 9. 12:10
 5/51 anonim ***** válasza:
2011. szept. 9. 12:15
 6/51 anonim ***** válasza:
54%

Robbantás volt, a hiszékeny paprikajancsik beláthatnák végre.

Csak egy ürügy kellett az arab világ megtámadására, és úgy látszik, hogy az a párezer emberélet számukra elfogadható ár volt érte.

2011. szept. 9. 12:26
 7/51 anonim ***** válasza:
71%
Két szó: Casus belli.
2011. szept. 9. 12:54
 8/51 anonim ***** válasza:
72%
Én erről láttam egy magyar dokumentumfilmet youtube-on, hogy tényleg robbantás volt. Keressetek rá. Engem meggyőzött. Az összeesküvés-elmélet meg csak egy szó, hogy lejárassák a hasonló teóriákat :) De hát a mai világban már tényleg nem tudja az ember hogy kinek lehet hinni... Abból bajotok sztem nem lesz ha megnézitek.
2011. szept. 9. 12:54
 9/51 Kiraly Samu ***** válasza:
71%

Tobb mint egy evig terveztek a tamadast, tobb mint 100 szakerto reszvetelevel. Ezt nem lehet osszehozni egy rossz afgan barlangbol, szamarhatrol egy mobil telefonnal.

Legutobb 2000 szakerto (epiteszek, robbantasi szakertok, mernokok, statikukosok) adtak be egy nagyon komoly ertekezest, cafolvan a hivatalos meseket. A repulesi ido Boston es New York kozott majdnem masfel ora. Kozben atrepultek 2 New Yorkot vedo legitamaszpont felett is. OTIS, Cape Cod, MA a fo bazis. Nem volt riasztas, a setarepules zavartalanul folytatodott. Minden modjuk meglett volna megallitani a gepeket. A Pentagonba raketa lett belove. Es a legfontosabb? Kinek volt erdeke? Az araboknak abszolut nem. Csak a Bush rezsimnek. Haborut akartak, mindenaron es ok kellett tamadni.

Bush egy tomeggyilkos, majdnem 3000 ember halt meg artatlanul.

2011. szept. 9. 13:14
 10/51 Kiraly Samu ***** válasza:
75%
Osszesen 7 epuletet romboltak le., koztuk a 2 tornyot. A 47 emeletes WTC7 "magatol" omlott ossze. Semmi nem repult bele, nem volt komolyabb tuz. Erre a mai napig nincs valasz. Ossze vissza mismasolnak es hazudoznak.
2011. szept. 9. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!