Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kellett a két ikertornyo...

Miért kellett a két ikertornyot felrobbantani az amerikai titkosszolgálatnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 11:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
31%

,,Azért van bőr az arcodon, hogy azok után, hogy csúnyán beégettelek még mindig képes vagy másokat a fizika tudásuk miatt megdorgálni"

Nyugi már. Ez tiszta óvoda amit művelsz. Égni csak te égsz, de hagyjuk már, mondom ez óvodai szint, mi lesz a következő amit a fejemhez vágsz? Hogy az én bátyám erősebb bibibi?!

,,Nem tudom, hogy ki nincs vele tisztában, hogy mi az a szabadesés"

Te.

,,De az a helyzet, hogy ide nem is kell fizika."

De. Mert tudod a világ a fizika törvényei szerint működik, és nem a youtube videók összeesküvéses filmjei alapján.

,,A gond itt egyébként az, hogy az ilyenek mint Dantes valójában szerintem tudják, hogy igazából mi történt, csak félnek maguknak bevallani."

Na lebuktam...bezony.

,,"A legtöbb ember időnként belebotlik az igazságba, de többségüknek sikerül összeszednie magát, és menni tovább, mintha mi sem történt volna." - Winston Churchill"

Egy műveletlen ember számára igen hasznos idézetgyűjtéményeket olvasgatni.-Winston Churchill.

2011. szept. 10. 11:06
 42/51 anonim ***** válasza:
48%
gondolkozóó, gondolkozzál még. Én is néztem azt a videót, és nem győzött meg, márcsak azért sem, mert a dolgok sokszor nem úgy működnek, ahogy ez emberek, mérnökök elképtelik. Láttam már házakat maguktól összeomlani. Másik, hogy ha akartak volna indokot az "arab világ" megtámadására, mást is ki tudtak volna találni, vagy ha nem lettek volna ilyen károk, nekik az is elég lett volna. Az összeesküvést az emberek gyártják a legtöbbször, azt már tapasztaltam. Minden mögött látnak valamit, csak akkor nem, amikor tényleg van. Na, erről ennyit.
2011. szept. 14. 07:58
 43/51 anonim válasza:
66%
Nézzétek meg a 9/11 coincidences című dokumentumfilmet a youtube.com-on. A válasz benne van a kérdésekre. A film angol nyelvű.
2011. szept. 14. 11:28
 44/51 anonim válasza:
73%
Nézd meg azt a filmet aminkek az a cìme hogy "A farok csòvàlja" és megtudsz mindent. PLUSZ azért pont azokat, mert abban at évben kellett volna nyilvànossàgra hozni olyan dokumentumokat amiket, milyen véletlen, pont ott tàroltak... Ez elegàng megoldàs a megdemmisìtésre.
2011. szept. 15. 06:15
 45/51 anonim válasza:
76%
És az is közismert tény hogy Bush és Osama jòban voltak. "Te haver legyél màr te a rosszfiù majd eltussoljuk..." Ki se nyírtàk. Mà rég egy szigeten pihen àtoperàlt arccal. Csak azért hoztà fel hìrnek mert villantani akartak.
2011. szept. 15. 06:24
 46/51 Sandol válasza:
58%
Emberek! Én szerintem ezen kár ennyire veszekedni. Sose fogjuk megtudni, hogy mi az igaz. Hiába mutogattok itt youtube-os videókat. Mind a két félről vannak videók, amik vagy az egyik, vagy a másik teóriát igazolja! Az pedig, hogy ki miben hisz, az már egyéni kérdés. Olyan dolog, mint hogy valaki hisz Istenben, valaki nem. Egyik fél sem tudja meggyőzni a másikat az igazáról. Ez egy örök titok marad, amíg valami nagy fejes el nem szólja magát. Hozzáteszem én is elég sok filmet láttam 9/11 ről. A 7-es torony összedőlése tényleg érdekes. A két tornyot nem tudom eldönteni, hogy összedőlhetett e, vagy sem. A pentagonban viszont igazat adok, hogy rakéta szállt bele, nem repülő. De ez az én nézőpontom, és hiába próbálna meggyőzni valaki, úgysem menne. De ez már egy 10 éves történet. Foglalkozzunk inkább a mostani világgal!
2011. szept. 15. 08:40
 47/51 anonim ***** válasza:
89%
ajánlanám a Fahrenheit 9/11 című dokumentumfilmet. az "összeesküvésgyártók" és a szkeptikusok is...
2011. szept. 15. 21:52
 48/51 anonim válasza:
68%
mert azt gondolták, hogy tele van olyan idiótákkal, mint te és küzdöttek a tudatlanság ellen.
2011. szept. 16. 06:53
 49/51 anonim válasza:
50%

Sok hülye elhiszi ezt az összeesküvés elméletet?

1. Az al Kaida magára vállalta a támadást. Miért tette volna, ha nem ők csinálta volna?

2. A WTC parkolójában már korábban is robbant egy pokolgép.

3. A tornyok azért omlottak magukba, mert a hőtől megolvadtak az acélgerendák, nem bírták a terhelést ezért meghajlottak, a meghajlott acélgerenda még kevesebb terhelést bír, ezért még jobban elhajlik. A fölötte lévő emeletek a sérült acélgerenda miatt az alsóbb szintekbe omlanak. A repülőgépek üzemanyaga nagyon hevesen ég és sok hőt termel. A magasban a szél is jobban fúj, ami biztosítja a tűznek az oxigént. Ezt láttuk a tornyok esetében.

4. A WTC 7-es tornyára is átterjedt a tűz, ott el tudták volna oltani, de akkor már csomó tűzoltó meghalt, tele volt füsttel és mérgező gázokkal a környék, ezért inkább a z épület kiürítését tartották fontosnak. A torony alatt gázvezetékek voltak. Azért jönnek ilyen meg olyan összeesküvésekkel, hogy a buta emberek erről beszéljenek, és ne foglalkozzanak az aktuális problémákkal. 10 éve volt és még mindig ezzel foglalkoztok?(jó talán pont a 10 éves emlék miatt.)

Lehet, hogy tévedek, de szerintem kár többet belelátni a dolgokba, mint ami. Foglalkozzatok azzal, ami ma Magyarországon van(nem politizálni akarok vagy ilyesmi, csak ebben az országban élünk) és ne azzal, ami 10 éve az USA-ban volt.

2011. szept. 17. 21:54
 50/51 anonim ***** válasza:
30%
Érdekes belegondolni, mi állhat az ilyen összeesküvés-elméletek mögött. Szerintem sok ember unatkozik, jó dolgában nem tudja, mit csináljon. Másrészt pedig sokan abból élnek, hogy műsorokat készítenek, könyveket írnak a "szenzációs" felfedezéseikről. Az emberek pedig ráharapnak mindenre, ami szenzáció.
2011. dec. 14. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!