Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kellett a két ikertornyo...

Miért kellett a két ikertornyot felrobbantani az amerikai titkosszolgálatnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 11:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
53%
Ez annyira szánalmas. Azok hülyéznek le másokat, akiknek a lehető leghalványabb fogalmuk sincs a fizika alapvető szabályairól. Az ilyeneket addig ütném egy fizikakönyvvel, amíg fel nem fogja, hogy mekkora marhaság az a hülye összeesküvés elmélet amiben hisz. Áh, de nincs értelme. Genetikusan képtelenek az ilyenek a gondolkodásra.
2011. szept. 9. 17:35
 32/51 anonim ***** válasza:
65%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:35

Dantes, már megint le akarod járatni magad?

Azért van bőr az arcodon, hogy azok után, hogy csúnyán beégettelek még mindig képes vagy másokat a fizika tudásuk miatt megdorgálni. Nem tudom, hogy ki nincs vele tisztában, hogy mi az a szabadesés. De az a helyzet, hogy ide nem is kell fizika. Használd a yutube keresőt, és nézd meg a saját szemeddel a robbantás nyomait, mivel rengeteg ember videója kering már ott.

2011. szept. 9. 21:08
 33/51 anonim ***** válasza:
75%
jójó tegyük fel hogy igaz belement 2 repülő összedőlt. (bár ezt sem értem hogy ez hogy lehetséges valaki adjon rá magyarázatot lécci) De akkor a 7-es épület mitől zuhant magába? Attól hogy a másik két épületbe repülő szált az meg egyedül meg depis lett vagy mi?
2011. szept. 9. 22:14
 34/51 anonim ***** válasza:
65%

http://www.youtube.com/watch?v=6hSPFL2Zlpg&feature=related

meg szerintem ez a torony jobban kapja az ívet mint a wtc mégis állva maradt. Érdekes szerintem

2011. szept. 9. 22:19
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:54

Loose Change erre gondoltál??

2011. szept. 9. 22:20
 36/51 anonim ***** válasza:
2011. szept. 9. 22:31
 37/51 anonim ***** válasza:
59%

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:19

Köszi a videót, tényleg érdekes.

A gond itt egyébként az, hogy az ilyenek mint Dantes valójában szerintem tudják, hogy igazából mi történt, csak félnek maguknak bevallani. Hisz először szembesülni azzal, hogy a teljes fősodratú média hazudott, azért az elég nagy teher. Hogy a politikusok, hogy minden amit maga körül igaznak gondolt, az szemfényvesztés. És ilyenkor kell őket még több bizonyítékkal bombázni,hogy nyissák ki végre a szemüket. Bár vannak néhányan, remélem Dantes nem ilyen, akik bizony ilyenek:

"A legtöbb ember időnként belebotlik az igazságba, de többségüknek sikerül összeszednie magát, és menni tovább, mintha mi sem történt volna." - Winston Churchill

2011. szept. 9. 22:32
 38/51 anonim ***** válasza:
37%
Azért elég szar lehet leélni úgy az embernek az életét, hogy minden mögött valami hátsó szándékot sejt, az ilyenek nem hiszik el hogy a dolgok csak úgy megtörténhetnek. Na ez pont ilyen. Még hogy a kormány rendelte el a támadást?? Meg ahogy azt Móricka elképzeli....
2011. szept. 9. 23:02
 39/51 anonim ***** válasza:
65%
Madárka, egy jó tanács az élethez, ha bármilyen esemény történik, először tedd fel a kérdést: "ki profitál belőle?".
2011. szept. 9. 23:28
 40/51 anonim ***** válasza:
31%
nekem is lenne 1-2 jó tanácsom de nem fogadnád meg, és az ilyeneket nem lehet meggyőzni.
2011. szept. 10. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!