Miért kellett a két ikertornyot felrobbantani az amerikai titkosszolgálatnak?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:35
Dantes, már megint le akarod járatni magad?
Azért van bőr az arcodon, hogy azok után, hogy csúnyán beégettelek még mindig képes vagy másokat a fizika tudásuk miatt megdorgálni. Nem tudom, hogy ki nincs vele tisztában, hogy mi az a szabadesés. De az a helyzet, hogy ide nem is kell fizika. Használd a yutube keresőt, és nézd meg a saját szemeddel a robbantás nyomait, mivel rengeteg ember videója kering már ott.
http://www.youtube.com/watch?v=6hSPFL2Zlpg&feature=related
meg szerintem ez a torony jobban kapja az ívet mint a wtc mégis állva maradt. Érdekes szerintem
Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
Loose Change erre gondoltál??
http://www.youtube.com/watch?v=lXgdqDvHOVQ
ezt találtam..
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:19
Köszi a videót, tényleg érdekes.
A gond itt egyébként az, hogy az ilyenek mint Dantes valójában szerintem tudják, hogy igazából mi történt, csak félnek maguknak bevallani. Hisz először szembesülni azzal, hogy a teljes fősodratú média hazudott, azért az elég nagy teher. Hogy a politikusok, hogy minden amit maga körül igaznak gondolt, az szemfényvesztés. És ilyenkor kell őket még több bizonyítékkal bombázni,hogy nyissák ki végre a szemüket. Bár vannak néhányan, remélem Dantes nem ilyen, akik bizony ilyenek:
"A legtöbb ember időnként belebotlik az igazságba, de többségüknek sikerül összeszednie magát, és menni tovább, mintha mi sem történt volna." - Winston Churchill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!