Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kellett a két ikertornyo...

Miért kellett a két ikertornyot felrobbantani az amerikai titkosszolgálatnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 11:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
44%

ma 12:10

Ha robbantás volt, akkor mire kellettek a repülők?

Nem lett volna egyszerűbb felrobbantani a tornyokat, aztán bemutatni a tévében egy binládenes videót, amiben az Al-Kaida magára vállalja a merényletet? Rögtön lett volna ürügy még több háborúra is, mint így.

Hogy lehet ennyire logikátlan hülyeségekben hinni, mint ezek az összeesküvéselméletek? Én néha gondolom, hogy ti sem hisztek ezekben az ökörségekben, csak polgárpukkasztó jófejségnek gondoljátok, hogy hangoztatjátok őket.

2011. szept. 9. 13:23
 12/51 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen az emberi hülyeség! Ha robbantották volna akkor mi a fenének kellett volna repülővel nekimenni?És annyi esze sincs embereknek hogy egy többszáz tonnás repülő megrongálja annyira hogy összedől később.Ha az amerikaiak csinálták volna akkor miért arab terroristák térítették el a gépeket?
2011. szept. 9. 13:32
 13/51 anonim ***** válasza:
57%
Amiért annak idején a Reichstag-nak is égnie kellett, ez volt az érdeke a politikai vezetésnek.
2011. szept. 9. 13:33
 14/51 anonim ***** válasza:
54%
A sok gyökér lepontozza az igazságot...
2011. szept. 9. 13:38
 15/51 anonim ***** válasza:
44%

A WTC ellen már 1993-ban is megkíséreltek egy robbantásos támadást a muszlim szélsőségesek. Ezt valahogy sohasem emlegetik az összeesküvés-hívők.

Vagy szerintetek az is az amerikai titkosszolgálat műve volt, csak ennyire elbénázták? :)

2011. szept. 9. 13:42
 16/51 anonim ***** válasza:
54%
Azért hogy az emberi jogokat csorbíthassák és háborút indíthassanak.
2011. szept. 9. 13:45
 17/51 anonim ***** válasza:
50%

"Én úgy láttam, hogy repülők mentek nekik. Rosszul láttam volna?"

Nem láttad rosszul, de a kérdező arra a robbantásra gondol amitől a tornyok összedőltek.

2011. szept. 9. 13:46
 18/51 anonim ***** válasza:
37%

"Vagy szerintetek az is az amerikai titkosszolgálat műve volt, csak ennyire elbénázták? :)"

Miért, szerinted ki másé?

2011. szept. 9. 13:50
 19/51 anonim ***** válasza:
68%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:10

Afganisztán egy dolog. A legfontosabb cél a társadalom összetartása volt. Carl Scmitt Neokon elmélete alapján ugyanis szükség van egy ellenségre, hogy egységes legyen a társadalom. Eddig ugye a szovjetek voltak. Kellett találni valami újat. De hát így a tökéletes, mert olyan "terroristákat" keresnek, akik nem léteznek, hiszen 911-et is a titkosszolgálatok okozták. Emellett az emberek elkezdtek félni, hogy bármikor ők is terror áldozatai lehetnek. Ezt úgy hívják, hogy Probléma-Reakció-Megoldás. Teszem azt én nagyhatalmú ember vagyok, az USA elnöke és el akarom érni, hogy majdnem diktatórikus állapotok legyenek az USA-ban, az emberek szabadságjogait meg akarok nyirbálni. Megcsinálom a problémát (911), majd gondoskodok róla, hogy valaki elvigye helyettem a balhét (sértetlen arab útlevelet "találtak" miközben még az acél is megolvadt a robbanás hatására), ezután a média segítségével megfélemlítem a közvéleményt, hogy ők is bármikor terror áldozatai lehetnek. Ekkor jön el a Reakció. A nép követelni fogja, hogy védjem meg őket. Azt fogják mondani, hogy tessék, vigyétek a szabadságjogaimat, csak védjetek meg. És akkor én a nyilvánosságra lépre felajánlom a probléma megoldását (annak a problémának a megoldását, amit ugye én csináltam!). Ez azt jelenti, aláírok és elfogadtatok elnökként olyan törvényeket mint a Homeland Security és egyebek, amelyek miatt az USA már inkább diktatórikusnak tekinthető. És ezzel elértem a célom. Méghozzá úgy, hogy az emberek követelték ezt! Na ez a nem semmi...

2011. szept. 9. 14:15
 20/51 anonim ***** válasza:
60%

Az agyam eldobom, hogy még vannak olyan h*lyék, akik még mindig azt hiszik, hogy a repülőktől dőltek össze az épületek. - "Ha robbantás volt, akkor mire kellettek a repülők? Nem lett volna egyszerűbb felrobbantani a tornyokat, aztán bemutatni a tévében egy binládenes videót, amiben az Al-Kaida magára vállalja a merényletet? Rögtön lett volna ürügy még több háborúra is, mint így.

"- pfff. És azt ki hitte volna el, hogy arabok több száz bombát rejtenek el minden feltűnés nélkül a WTC-ben észrevétlenül? Egyszerűen azt hitték, majd mindenki bekajálja, hogy a (fizika törvényeivel ellentétes módon) elég a két gép az összeomláshoz.

2011. szept. 9. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!