Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted mikor jön létre az...

Szerinted mikor jön létre az Amerikai Únió?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

10:59

azt nem értem, hogy miért félsz ennyire az oroszoktól? Elzsidósodtunk, a zsidóktól nem félsz? Én olvastam a Talmud egy részét.

Én inkább Kínával és Oroszországgal tartok, mint Izraellel és Amerikával, bár a legjobb az lenne, ha mindenki békén hagyna minket.

Véleményem szerint az EU nem azért jött létre, hogy egy nagy erős egységes Európát alkossunk.

2011. máj. 13. 12:06
 22/46 A kérdező kommentje:

"Az EU nem attól gyenge és haldoklik, hogy közös pénz van."

én ilyet nem mondtam.

2011. máj. 13. 12:07
 23/46 anonim ***** válasza:
De igen, az EU pont azért jött létre hogy egy nagy egységes Európát alkossanak.
2011. máj. 13. 12:11
 24/46 A kérdező kommentje:

12:11

Világhatalmi törekvés. Szerintem. Észak Amerikai Unió - Dél Amerikai Únió, Afrikai Únió, Ázsiai Unió és itt a minden Úniót összefogó világkormány, világhadsereggel. Szerintem mi cska az első lépés vagyunk.

Oda kellene eljutni, hogy a határokat eltörölnénk, és csak jelképes határok lennének, minden ország saját maga döntene a sorsáról, nem pedig valaki összefogná az egészet.

2011. máj. 13. 12:15
 25/46 anonim ***** válasza:
Jajj már megint egy világkormánnyal riogató... nem is tudom minek nevezzelek.... Áh teljesen mind1.
2011. máj. 13. 12:21
 26/46 A kérdező kommentje:

12:21

nevezz magyar embernek, hisz az vagyok.

Mi az amit nem hiszel el a világkormánnyal kapcsolatban? Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk az 1800-as években ha valaki azt mondja, hogy egész Európa egy unió lesz, és egy helyről fogják irányítani a fontosabb dolgokat, akkor hogy reagáltak volna?

2011. máj. 13. 12:29
 27/46 anonim ***** válasza:

1. Nekem nem a magyar ember hanem az agyatlan idióta jutott eszembe.

2. Több száz éve is voltak már tervek az egysége Európára. Ha olvasnál, akkor tudnád hogy nem új keletű a dolog.

A te szintedhez ez való. Jó olvasgatást. Gondolom te majd el is fogod hinni.

[link]

2011. máj. 13. 12:34
 28/46 A kérdező kommentje:

12:34

én nem sértegettelek semmivel. Cáfolni konkrétan nem tudtál.

A 90-es évek elején is volt törekvés arra, hogy egy cigányállamot hozzanak létre Magyraországon, most is van ilyen törekvés, és talán jövőre olyan is lesz a helyzet, hogy létrehozzák.

Ajánlom: [link]

A Rothschildék pedig a második világháború alatt támogatták Hitlert. Ez nem öszeesküvéselmélet.

2011. máj. 13. 12:56
 29/46 anonim ***** válasza:

Nem, ezt úgy hívják agyament baromság. Cáfolni?? Minek cáfolni,

1 Nem hinnéd el

2 mendemondákat kezelsz tényként ami eleve egy nagy hülyeség. De persze mindenkinek kell egy hobbi. De legalább ne reklámoznád ez a f@szságot mert egy rakat idióta ember elhiszi

2011. máj. 13. 12:59
 30/46 anonim ***** válasza:

A link amit küldtél az pedig kritikán aluli

Ez a Mátrixos elemző videó meg röhejes...:D Ennyit pont elég volt belőle látni.

2011. máj. 13. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!