Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek kik okoznak több...

Szerintetek kik okoznak több kárt a világon a zsidók vagy a cigányok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 19:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

A tapasztalatok szerint egymassal versenyeznek ebben a temaban!

A foedijat meg nem adtak ki, nagyon felek, arra meg nagzon sokat kell varni.

Elnezest kerek, ez egy angol klaviatura.

Legzszi, ne pontozz le !!

2011. máj. 17. 14:22
 22/26 anonim válasza:
92%
Szégyellem magam helyetted!Az ilyen buta emberek okozzák a legtöbb kárt!Gondolkodj el!
2011. máj. 17. 14:48
 23/26 anonim válasza:
Tessék,szerintem rátok fér: :) [link]
2011. máj. 17. 16:44
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda hülyeség ez? A zsidókkal nincs semmi baj! A cigányok viszont...
2011. máj. 17. 18:44
 25/26 anonim válasza:
74%

A zsidók cseszegetése irigységből ered ! Éltem köztük, láttam, hogy még a tehetségtelenebbek is milyen kitartással tanulnak. Azt is láttam, hogy igyekeznek egymást felemelni, ha baj van, még akkor is, ha esetleg haragosok. Név nélkül tesznek jót másokon, hogy önbizalmát meg ne törjék a kisegítettnek. Ezt tanulják közösségükben.Az ellenük fordulók soha nem lesznek képesek minderre, lustaságból. Mocskolódni könnyebb, mint tanulni ! Aki a szent könyveikről itt szólt, az sosem olvasta azokat !

A cigányokkal sincs baj, ha jó út van előttük. Útjuk járásában viszont több önállóságot érdemelnének.Főként a felnőttek tanítása, felzárkóztatása lenne fontos, hogy gyerekeiket segíteni tudják, és jól értsék, miért is jó, ha azok tanulnak. Baj az, hogy a kevés cigány értelmiség nem törődik a többiek felemelésével. Szép mozgalmat lehetne indítani, tanult cigány fiatalok járhatnának családokat tanítani ! Megértenék egymást, bíznának egymásban, jobban haladnának. Kérdés, akarnának-e egymásért, önmagukért erőfeszítéseket tenni.

Igaz, akkor már őket is lehetne irigységből cseszegetni !

2011. máj. 19. 10:53
 26/26 anonim válasza:
28%
sztem a zsicik
2011. máj. 23. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!