Szerintetek kik okoznak több kárt a világon a zsidók vagy a cigányok?
Hát ha úgy vesszük egy csomó kutató/tudós/feltaláló/jó zenész zsidó származású volt. Pl. Lénárd Fülöp kivételével az összes magyar Nobel-díjas, meg Alfred Nobel maga is! Meg Einstein is az volt, meg még sorolhatnám...
És a cigányok? Nyílván rengeteg Nobel-díjasuk és hírességük van, de valahogy egy sem jut eszembe! :)) (igen, ez irónia akart lenni...) Gyilkosból és zsebtolvajból viszont annál több...
"Szerintetek kik okoznak több kárt a világon...?
Az olyan idióta barmok amilyen te vagy!
Szerintem a legtöbb kárt a világon azok okozzák, akik egyszerűen képtelenek békében élni, és állandóan azon vannak, hogy vallási/etnikai szempontból mocskolják az embereket. Valóban, zsidók is, cigányok is kártékonyak. A cigányokról személyes tapasztalatom is van bőven, mert Szabolcs megyéből származom, és az én településemen hála Istennek nem, de a környéken sok cigány van. Egy kalap alá venni az egész etnikumot tudatlanságra vall. Közöttük sajnos sok az, aki kárt okoz, de vannak (ha kevesen is), akik normálisabbak, mint sokszáz v. ezer magyar pl. az országban... A zsidókkal meg mindenkivel ugyanez a helyzet. A terrorista arabokról meg inkább ne is beszéljünk, de ott sincs értelme egy kalap alá venni az arab világot, mert nem mindenki terrorista.
Előbb gondolkodni, azután megszólalni és ócsárolni másokat. Etnikai és vallási hovatartozáson kívül máson nem tudsz lovagolni?
(ja és azért leírom, mert biztos vannak, akik még erre is rákérdeznének... nem vagyok se cigány, se zsidó, se arab...)
a zsidók felülről, a cigányok alulról bomlasztják a társadalmat. persze, lehet sütögetni a bélyegeket, h ez egy konteo, de ha egyesek talán kinyitnák a szemüket, és nem azt böfögnék vissza, amit a mainstream média letol a torkukon, akkor talán észrevennék, hogy mi megy ebben az országban.
nagyon szépen hangzanak ezek a pacifista szövegek, csak sajnos az ellenpéldáját látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!