Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek kik okoznak több...

Szerintetek kik okoznak több kárt a világon a zsidók vagy a cigányok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 19:06
1 2 3
 11/26 bumbi02 ***** válasza:
na ez már beteges..
2011. máj. 11. 08:46
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

bumpics a tudjami

olyan fájdalmasan hülyevagy, hogy legszívesebben összezárnálak egy napra egy cigánybandával

2011. máj. 11. 16:51
 13/26 anonim válasza:
Hát, szerintem még lehet jobban járna a cigányokkal, mintha veled lenne összezárva, mert a stílusodról már pont elég bizonyosságot adtál itt mindannyiunknak...
2011. máj. 11. 19:33
 14/26 bumbi02 ***** válasza:
89%
meg is indokolnád hogy miért vagyok hülye? mert nem utálok mindenki mást aki nem magyar, és nem tiszteli otthon a turul madarat?
2011. máj. 11. 21:38
 15/26 anonim válasza:
Ott a pont!
2011. máj. 11. 22:49
 16/26 anonim ***** válasza:

Valaki elmondaná nekem, hogy a zsidók pontosan hogyan okoznak kárt? Mert a cigányokról valahogyan elhiszem még (bár itt is az a ludas, aki a szőnyeg alá söpörte a cigánykérdést (az állam :) )), de én eddig nem láttam olyan zsidót, aki gojozott volna meg felsőbbrendűnek képzeli magát.

De tény és igaz, hogy azok okozzák a legtöbb kárt, akik rasszista összeesküvés-elméleteket gyártanak, van már vagy ezer fajtájuk (pl. szabadkőműves-zsidó, cigány-zsidó, és a kedvencem a japán-zsidó összeesküvés, amit az "erkölcstelen" animék (és más japán termékek) miatt találtak ki), egyik sem bizonyítható, de ezekkel a konteóhívőkkel nem lehet sok mindent csinálni, talán egy-kettőt be kellene zárni a sárgaházba, aztán a többi megrémül és inkább megtanulják a közgazdaságot, nem zsidókat képzelnek mögé.

És a legjobban ezt nem értem: ha a konteósok tudják kik az igazi ellenségek, akkor miért nem tesznek ellene? Vagy olyan félelmetes, legyőzhetetlen? Komolyan mondom, könyvet fogok írni az összeesküvés elméletekről, csak éljem túl a vizsgaidőszakot.

2011. máj. 12. 15:17
 17/26 anonim válasza:
Megpróbálom elmagyarázni, hogy itt néhányan miért mocskolják annyira a zsidókat és a cigányokat. Igen, a cigányok (nem az egész etnikum, a nagy része) valóban károsak sokszor - én tapasztalatból tudom, mert Szabolcs megyei vagyok, és ott elég sok van belőlük. Nem ítélem el viszont őket, ahhoz nincs jogom. A zsidókat szerintem azért szapulják itt páran, mert ők meg a felső rétegekben mozognak, és onnan irányítgatják a szálakat. Az Egyesült Államok például azért támogatja olyan elszántan és kitartóan Izraelt, mert az amerikai kormány körül jelentős zsidó lobbi működik, akik nagy befolyást gyakorolnak a vezetésben. De mindezek ellenére, bántani nem kell és nincs is hozzá senkinek joga. Ez most azoknak szól, akik mocskolják itt vallási és etnikai alapon az embereket. Mindenki magából induljon ki, magát vizsgálja meg először. Ha majd a saját szemében észreveszi a gerendát, akkor majd észreveheti más szemében is a szálkát! Ennyi.
2011. máj. 12. 16:03
 18/26 anonim válasza:
az a sok hülye aki ideírta a buta válaszait. Tisztelet a kivételnek...
2011. máj. 15. 21:00
 19/26 Voza válasza:
0%

A zsidók életvételével van maga a legfőbb probléma, ókor ótta üldözik őket. A Talmud és Tora "szent" írásukban szinte követelik a Goj (mindenki aki nem zsidó) megölését, kifosztását, ellehetitlenését. Van olyan zsidó csoportusulás ami semmit nem csinál azzal gond nincs. De pl akik kiépiteték a világbank rendszert és lehetövé tete, hogy koholt pénzt is kiadhason hitelben, na az sokk. De kicsit bövebben euz anyit tesz egyszerüen, hogy ha van 10 forintod akkor te 90 forintot, ezt visza kapod lesz 90-ed, eztuán 810-et kiadsz hitelbe és igy tovább. Sőt!! hitelről nem is beszéltünk. Amiat mert a hátérben dolgoznak és nem feltünöen attól még sokk probléma van velük, pl a Simon Perez ha jól emlékszek 2004-ben kijelentete, hogy felvásárolya Izrael Magyarországot, meg két kisebb országot. 1800-as évek körül egy német származású zsidó dolgozta ki a fin-ugor nyelvelméletet. Aminek mai napig alig van alapja, nem ugy mint a Hun-Magyar, Sumér-Magyar, Szkita-Magyar nyelv, rokonság elméleteknek.

De erről nagyon sokk könyv, cikk, video, film van amit nem szeretnék mind beírni, belinkelni. Ha valakit valami érdekkel írjon emailt nekem és ott ajánlok könyveket, filmeket.

Cigányok: 91-92-ig nem volt komoly probléma velük, ezután a világ kormányai egy úgynevezet szavazó réteget alakitot ki belölük és ezáltal elrontota, megfertözte őket. Ebből visza nevelni őket a tisztes munkára nagyon nehéz( tudom nem kell lebarmozni, köztük is van egy kettő jó, de kb 100-ból 1!!!) Ők hangosabban csinálják amit csinálnak, ők a látvány, igy rájuk figyel az ember és nem a felsőbb körökre, mert egy átlag embernek elég probléma az, hogy megkerese a napi kenyerét, foglalkozon a kicsit a családdal, barátokkal, ép észreveszi azt ami a "leghangosabb" és már pihen is le az élet örök mokuskerekében. Ez nem öszeesküvés elmélet ezzek tények, csak észre kell venni őket...

Ui.: Elnézés a helyes írásért.

2011. máj. 17. 09:10
 20/26 anonim válasza:
50%

Szerintem a legtöbb kárt a világon azok okozzák, akik egyszerűen képtelenek békében élni, és állandóan azon vannak, hogy vallási/etnikai szempontból mocskolják az embereket. Valóban, zsidók is, cigányok is kártékonyak. A cigányokról személyes tapasztalatom is van bőven, mert Szabolcs megyéből származom, és az én településemen hála Istennek nem, de a környéken sok cigány van. Egy kalap alá venni az egész etnikumot tudatlanságra vall. Közöttük sajnos sok az, aki kárt okoz, de vannak (ha kevesen is), akik normálisabbak, mint sokszáz v. ezer magyar pl. az országban... A zsidókkal meg mindenkivel ugyanez a helyzet. A terrorista arabokról meg inkább ne is beszéljünk, de ott sincs értelme egy kalap alá venni az arab világot, mert nem mindenki terrorista.

Előbb gondolkodni, azután megszólalni és ócsárolni másokat. Etnikai és vallási hovatartozáson kívül máson nem tudsz lovagolni?

(ja és azért leírom, mert biztos vannak, akik még erre is rákérdeznének... nem vagyok se cigány, se zsidó, se arab...)

TUDOD MIT ADD ODA A LAKÁSODAT SZARÉRT ÉS HUGYÉRT 50 évesen és kezd el ellőről .

Ha neked ez törvényes mert átjátszák a söpredéknek a tulajdonodat meny és lakj közötük (akik az ilyen emberek érdekében felszolalnak azokat közéjük raknám és ráérnének nevelgetni őket)DE NE A NORMÁLIS EMBEREK KÁRÁRA -ugy mondja a közmondás (más nemiszervével könyü csapkodni a csalánt )

NA ez azsidó politika elveszti a házát azt majd dolgozik a BAROM MINT az ÁLLAT ,hogy megint lakása legyen addig is fizet egycsomo adót amiből eltartjuk KIT ? a söpredéket.

HA véded ŐKET MENYJ ÉS LAKJ KÖZÖTÜK.

a MAGYAR EMBER A BUNKO VISELKEDÉSE MIATT MÉG NEM JUT OLCSO LAKÁSHOZ MERT KÖRÜLÖTTE LEVŐK MENEKÜLNEK.

Ha sérve érzed magad irj az email cimemre

ott megirom a tényeket még pontosabann.

Üdv Kovács Pál Péter

2011. máj. 17. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!