USA-ban a négerek ugyanazok mint itt a cigányok?
http://www.youtube.com/watch?v=GSQTx6-PE4M&feature=player_em..
Ez a videó azt mutatja meg hogy pont ugyanazokat a viselkedésformákat produkálják mint itthon a cigányok.
Gyáva módon 7-en mernek csak rátámadni egy ártatlan 13 éves kisfiúra.Bezzeg egyedül midegyik nagyon félne és még mukkani sem merne.Hasonlóan mint nálunk a cigányoknál...
Ez valami gettó lehetett.
A négerek általában békésebbek mint az itthoni cigányok(biztos forrásból tudom).
Azok dolgoznak,becsületes munkákat végeznek.Lásd néger színészek.Valamennyire több néger színész van mint cigány.
Én meg biztos forrásból tudom, h van ilyen meg olyan is.
Náluk már beindult az, ami itt csak áll.
Az mas, rengeteg ciganyt ismerek, egyik se haragszik, ha ciganyozok, ok is ciganyoznak.
En se haragszok meg, ha magyaroznak.
Az urali fajanko az joval sertobb.
"Mikozben egy cigány az országunk miniszterelnöke"
Bizonyíték? Na és látod még te pofázol! Megbélyegezel egy embert nemzetisége alapján! Ha minden cigány olyan lenne, mint mondjuk Orbán és a szülei, hogy tanulnának, akkor nem itt járna az ország.
Amúgy a kérdésre visszatérve van ilyen is, meg olyan is. Az a sok keveredés, hogy néger fehérrel, ami ott van, itt elképzelhetetlen, itt ki menne hozzá egy cigányhoz? Na jó, vannak egyedek, akik igen, de mennyiségileg más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!