Mit gondoltok Szlovákiáról és a szlovákokról?
Szlovákiai magyarokat ismerek, ők többnyire jó fejek, bár tetszőleges statisztika érvényes rájuk is szerintem, mint csoportra.
Szlovákokat nem ismerek, mert nem tudok velük beszélgetni.
Egy szlovakot ismerek... Ősei magyarok, de ő mar szlováknak tartja magát. Amúgy velem rendes de Magyarországgal szemben kicsit szkeptikus (mondjuk én is Szlovákiával...)
De mondom rendes ember a szive melyen... sok magyarnál rensebb...
Ha magyarok az ősei, akkor velünk mi baja?
Vagy a magyar államszervezet, és politika ellen van?
és nem a magyarok, vagy a magyar nemzet ellen?
Kérdező ez olyan hogy sok magyarnak is voltak szláv ősei... Közös történelmünk van a szlovákokkal, mivel egy országban éltünk... És megis kicsit húzzuk a szánkat ha szobakerulnek (igen én is szoktam)....
És nincs baja konkrétan semmivel, de szkeptikusan áll hozza a magyarokhoz. Hogy miért? Mi miért húzzuk a szánkat? Mert azt gondoljuk róluk hogy magyargyulolo nacionalisták meg Műgyűjtő is Trianon meg minden... Nos ő is azt gondolja hogy sok magyar szlovakgyulolo és magunkhoz akarjuk csatolni az országukat....
Szerintem egyértelmű hogy az elgondolása abszurd, meg hogy nekünk van igazunk... De ha a szive melyen rendes ember és engem is sokra becsül akkor nem gond... (ja és emellett nagymellu szőke :) )
Ismerek szlovakot, szerencsetlensegemre nap mind nap latom oket. Neha volt egy ojan erzesem, h megolom okot vagy kiherelem. Szlovakiarol meg anyit.........semmit sem lehet ere mondani.
amugy a szlovak esklav nekem egykutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!