Mit gondoltok a szlovákokról?
Igen gyakori eset, hogy csoportokban járkáló magyarok vernek meg tizenéves iskolás cigányt a mobiltelefonjáért, igaz, kedves utolsó? :)
Amúgy a tótok kisebb hányada túllépett azon a kisebbségi komplexusos sovinizmuson, amiben a kormányuk és parlamenti pártjaik jó része épp szenved.
Ez nevetséges amit írtok! Egy nemzetet szidtok azért, ah a politikusai viselkednek? Mondok egy példát! Lehet h szlovákia fiatal nemzet, de ugyanúgy megérdemli h elismerjék, mint a komáromi Selye János Egyetem aminek idén volt meg az első végzős évfolyama! Odajárok én is, és nekem nagyon rosszul esik, amikor megalázó módon beszélnek a sulimról, mert nem öreg egyetem!
Szlovákiai magyar vagyok és én nem mondok szlovákiára annyi rosszat, mint ti, akiknek nem kell a nyelvtörvény miatt szenvedniük- bár a nyelvtörvény is csak ott érvényes ahol a 20%-nál kevesebb a magyar...mellesleg meg csak úgy megsúgom, h van tolerancia is a világon, amit a szlovákok is ugyan annyira gyakrolnak, mint a magyarok! Tehát, ha egy faluban a postai dolgozó szlovák, és jól ismer egy ott lakó öreg nénit, aki magyar, akkor a postás nem fog gondot csinálni abból h az öreg néni nem szlovákul mondja le neki, h hova küldi a levelet...ez a nagy nacionalizmus csak a politikusokra és a felbérelt tüntetőire jellemző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!