Magyarok, mit gondoltok a szlovákokrol? Amugy vanvalaki aki sk-ban lakik? Ha igen akkor hol?
Ezt magyarázd azoknak akik leoltanak minket mert itt lakok, de amint látod mégis magyar vagyok
:D
Most a szlovákokról írjunk vagy a szlovákiában élő magyarokról?!
Én személy szerint nem szeretem a szlovákokat(mint népet), mert utálják a magyarokat! De persze ez csak általában igaz, mindig van kivétel!
A Szlovákiában élő magyarok pedig szerintem viccesen beszélnek, jó tudom, h ez a tájszólás, de attól nekem még vicces!! Am ugyanazt gondolom róluk, mint a többi magyarról...
Egyébként én vajdaságban élek...
hát ez igaz hogy osszes szlovák utálja a magyarokat...
a tájszolásrol csak annyit,hogy én is szlovákiai magyar vagyok és ugy beszélek mint egy "bupesti"
szal nem kell oltani :)
első vagyok,
volt egy szlovák barátom,sok magyar haverja volt,tőlük tanult egy csomó mindent magyarul.én kevesebbet tudok szlovákul.egyébként pont a nyelvi akadályok miatt(plusz távolság)valahogy szépen elbúcsúztunk.
KN
persze vannak tájszolásos emberek :D nem is kevés
de én konkrétabban nem tartozom kozéjuk ...
A szlovákokról hát...
Szerintem adják vissza amit elvettek és menjenek a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!