Szekelyek mikor terunk mar eszhez?
poiu
Egyetertek veled.De ugy gondolom,hogy nem szamit milyen nemzetisegu volt valakinek az osei ha az Magyarnak vallja magat.
20:42
Esszem agaban sem volt ezzel a kerdessel,hogy uszitsak nem is gondoltam,hogy ez sulhet ki belole.En legfokeppen szekelyeknek tettem fel a kerdest kik ennek az oldalnak a latogatoi es olvassak ezt.
Sokat jártam székelyföldön ismerősöknél, és ők is viszonozták a látogatást nálunk. Nagyon szép napokat töltöttünk együtt kirándulással, horgászattal, bográcsolással, ivással.
Vajon, miért nem jutott egyikünknek sem az eszébe, hogy melyikünk az "igazibb" magyar?
Igen, de azt hiszem, ennek minden társadalmi rétegben így kellene működni.
Az a baj, mi nem tanulunk semmiből. A két világháború között a lakosság 20 %-a kivándorolt, Trianonnál a népességünk egyharmadát csatolták el, mi meg itt maradtunk megfogyatkozva és marjuk egymást ahelyett, hogy békében élnénk és arra nevelnénk gyerekeinket.
Tényleg szégyen.
"Aki nem tudná, a románok gyakran próbálják elhitetnik, hogy a székely az külön nép"
Pontosan es ezt nem vesszuk sokan eszre,hogy Nagy-Romania part Vadim Tudorral az elen rohognek a markukban mikor a nepszamlalaskor szekelyt mondunk a magyar helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!