Bosznia, Montenegro, Macedónia hogy bírnak ilyen nagy munkanélküliségi rátákkal létezni? 20,30,40-- ez már nagyon durva nem?
A kérdésedre válaszolva, úgy bírnak létezni, hogy folyton hiteleket vesznek fel, amiből mindig fenn tudják magukat tartani egy ideig. Nálunk is ez van, és lényegében mindenhol a világon. Ezt hívják eladósodásnak, ami megtörténik állami, és magán úton is a bankok által.
Így lényegében egy nagy, tartalmatlan vízfejjé változik a gazdaságu(n)k, dehát úgy néz ki, hogy ez valakinek nagyon rendben van.
"Milyen büszke vagy rá látom.."
Igen. Majd ha ennyit elérsz neked is lesz rá okod.
mennyit érjek el? legyek 1,5 évig munkanélküli?
Nehéz lesz idáig eljutni..
Egyébként pedig, ha bajod van azzal, hogy 59%-os vagyok, akkor erre csak azt mondanám, hogy pont azok az emberek szavaztak le idáig, akiknek fáj az igazság, amit kimondok.
És sajnos ők sokan vannak.
"mennyit érjek el? legyek 1,5 évig munkanélküli?
Nehéz lesz idáig eljutni.."
Azt te csak hiszed. Elég ha minden kérdésre ennyit válaszolsz:
Nincs.
Nem tudom.
Nem az én asztalom.
És meglásd sikerülni fog.
Nem hiszem; kitűnő tanuló vagyok, jó gimnáziumban és 2 nyelvet beszélek folyékonyan..
Előttem minden lehetőség... Szégyellném ha munkanélküli lennék lustaságból.
Még megérheted nagyon könnyen,hogy nemcsak 1,5 évig lesztel munkanélküli. Hacsak nem vagy nagyon gazdag,és nincsenek millióid a bankokban.
Ma senkinek nincs biztonságban az állása.
Azt pedig,hogy hány munkanélüli van az országban,nem tudja senki. Vannak területek,ahol még a 20 %-ál is magasabb az arány,nemcsak a cigányok között. Vannak,akik feketemunkások, a statisztikában ők is munkanélküliként szerepelnek.
Az pedig előrelátható,hogy a munkanélküliség még tovább fog nőni. Semmilyen intézkedés nincs a munkaerőpiac élénkítésére.
És nagyon bírom azt is egyébként, hogy az általános szólásszabadság csak azokra vonatkozik, akik azt harsogják úton-útfélen, amit hallani akarnak tőlük bizonyos körök.
Akinek ellenkezik a véleménye, azt kigúnyolják, nevetségessé teszik álnok eszközökkel, vagy végszükség esetén el is teszik láb alól.
Mindenesetre én kimondom, hogy a mai, nyugati világunk a végóráit éli és 10-20 éven belül hatalmas változások lesznek, mivel lassan minden olyan lesz, mint a kérdésekben említett balkáni államok.
Akinek ez nem tetszik, az morogjon csak tovább magában és dugja homokba a fejét, ahogy eddig is tette.
"Nem hiszem; kitűnő tanuló vagyok, jó gimnáziumban és 2 nyelvet beszélek folyékonyan.."
Sokra mész majd a ragyogó bizonyítványoddal, ha összeomlik körülötted az egész rendszer és minden ember egymás torkának esik a nagy zűrzavarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!