Vajon mi volt az ukrán háború oka?
Úgy tűnik, oroszbarát rezsimek voltak. Egyszer meg is mérgeztek egy elnököt az oroszok azt hiszem, aki nem ilyen volt. Aztán jöttek a "forradalmak", amerikai akciók, puccsok, ukránbarát kormányok. 2014-ben történt valami. Vagy az ukránok támadtak rá az orosz kisebbségre, vagy az oroszok maguktól fellázadtak, vagy nem tudom. Aztán Zselé egyre nyugatosabb lett, Natóba akart belépni, és ez már sok volt az oroszoknak. Pontosan mi volt?
Lehet, csak lehet, tegyük fel, bármilyen képtelenség is, a sovén turulfűrészelő, törzsi szinten kommunikáló, terrorcselekményeket végrehajtó ukránoknak valamiben igazuk van? (Egy oroszpárti)
Kürasszír
Dísszemle az egyszer van az évben, mégpedig május 9.-én. Tudtommal nem tartanak parádét november 7.-én. Vagy igen ?
Az Orosz Hadseregben, illetve az ő hátterükkel futó szabadcsapatokban mindenféle zászlót használnak.
Van, aki szovjet zászlót tűz a harcjárműre. Van, aki orosz trikolort. És van, aki meg Szent András-keresztet.
The Washington Post a forrás
Ez a képernyőfotó ez 2022-ből való, az első napokból.
A repülők svancán meg világéletében vörös csillag volt, 1993-ban, 1997-ben, 2003-ban, 2009-ben, és bármikor.
A repülők svancán nem azért hagyták meg, mert ideológiát gyártanak, hanem a Jó van az úgy hozzáállás jegyében nem foglalkoztak az új jelzés kitalálásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!