Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyar B Tamás megbízható...

Magyar B Tamás megbízható háborús tudosítónak számít?

Figyelt kérdés

Minden nap feltölt a Youtubera 1 vagy 2 videót a harcokkal kapcsolatban:

https://www.youtube.com/@magyarbtamas

jan. 20. 14:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/10 MDaniel98 ***** válasza:
14%
Sztem ezzel a háborúval kapcsolatban már senki sem megbízható.
jan. 21. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Megbízható oroszbarát tudósító. Kompletten terjeszti az orosz propagandát. Az ismeretlen hátterű, de valószínűleg oroszok által támogatott Orosz hírek és a fideszes Nemzeti internetfigyelő oldalak a fő támogatói.
jan. 23. 07:02
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Ukrán források megerősítése nélkül nem közöl orosz "siker"jelentéseket, ami szerintem nagyon fontos mivel mindkét oldal túlzó híreket ont.

Független elemző és mint ilyen, az értéke elég magas, mivel kezd nagyon átlátszó lenni a vágyvezérelt fősodor ami szerint

- nyugati mosógépcsippekkel szerelik az oroszok a rakétáikat,

- lapáttal harcolnak az orosz katonák,

- hiányos felszerelésű, fegyvertelen, dezertáló az orosz katona

Azaz abszolút vesztett az orosz a hivatalos narratíva szerint. Ehhez képest nem Zelenszkij zubbonyát húzogatják, hogy kegyelmezzen az oroszoknak.

Szóval Tamásnál érthető miért az oroszok vannak támadásban és nem fordítva. A hiteles SZAKÉRTŐKNÉL pedig csak a csoda tartja még egyben a halálosan beteg/halott Putyin tömegesen meghaló tákolat seregét.

Ha érteni akarod mi helyzet meghallgatod. Ha szorítasz a nyugat/Protfólió szerint nyerő Zelenszkijnek, akkor ne hallgasd mert azt fogod hinni hogy orosz propagandista...

jan. 24. 22:39
 4/10 BTamas2 válasza:
78%
Gyakorlatilag az egyetlen hiteles forrás, ami az átlag magyar ember számára elérhető. Én speciel csak tőle vagyok már hajlandó tájékozódni.
jan. 25. 00:37
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Tehát egy olyan tudósító hitelességében nem kételkedtek akit a nevek nélkül ismeretlen háttérrel de minden bizonnyal orosz és fideszes pénzeken üzemeltetett Orosz hírek és a hasonló Nemzeti internetfigyelő oldalak támogatnak. Minden más forrás csak hazudik mint a vízfolyás. Világos, hogy agymosottak vagytok.

3# Amit leírtál az színtiszta bullshit, amiket leírsz olyanokat komoly szakértőktől nem hallhattál, olvashattál Oroszországgal ellenkező oldalról sem.

4# Magyar B Tamás az orosz narratívát adja elő. Minden szép és jó amit az oroszok tesznek, minden hülyeség amit az ukránok. Vicc.

jan. 25. 01:07
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Hiteles, és független elemző. A hazai ukrànfanatikusoknak nyilván nem tetszik, mert nem az ő narratívàjukat mondja, ami az, hogy ,13570000 orosz meghalt, 3 ukrán könnyebben megsèrült. Az igazságot mondja. Ami a hazai ukrànfanatikusoknak nem tetszik.
jan. 25. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ja, mert aki nem oroszfanatikus az már csak ukránfanatikus lehet? Agymosott.
jan. 25. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
#7 Magyar B Tamás hiteles, ès független. Ellentètben a te kiskedvenceiddel, akik azt mondják egyfolytàban, hogy 1300000000 orosz meghalt, ès 3 ukrán könnyebben megsèrült. Idióta.
jan. 25. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
8# Sorolnád kik az én kis kedvenceim? Mert én egyet sem említettem, de te nyilván jobban tudod nálam is. Nem vagy képes felfogni, hogy létezik olyan is, hogy pártatlanság. Se az oroszok se az ukránok oldalán nem állok. Felőlem kiírthatják egymást egyik népet se szeretem, bár különösebben nem is utálom egyiket se, sőt ha választan kellene akkor az orosz nép szimpatikusabb számomra mint az ukrán. Magyar B Tamás viszont egyértelműen az oroszokkal szimpatizál, tehát részrehajló, nem független, ezt az is alátámasztja, hogy oroszok pénzelte portálok a média támogatói.
jan. 25. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

#5 Tudod mi a bullshit? A fősodratú média prominensei és elemzői.

Orosz és fidesz pénzek? Lyézus! ...akkor ki is az agymosott?

jan. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!