Az orosz - ukrán háború véget érhet hamarosan, azzal mert Zelenskij nem ad gázt Ficonak, így a többi államot is felhergelte ezzel és megvonhatják Ukrajnától az anyagi támogatásokat?
Figyelt kérdés
Már olvastam ilyesmit, hogy a többi környező államban is kiverte a biztosítékot amit Zelenskij viselkedik most a gázzal, ezzel Zelenskij maga alatt vágta ki a fát, mert nem kap majd pénzeket a háborúsdira és jönnek majd az opciók, hogy mi legyen Ukrajnával. Feldarabolják stb.dec. 31. 15:54
1/6 anonim válasza:
Majd Brüsszelből jól rácsapnak Ficó fejére hogy tessék tűrni. Mi majd vesszük az orosz kőolajból készült benzint olcsón Indiából nektek kuss ott a keleti végeken.
2/6 anonim válasza:
"Már olvastam ilyesmit, hogy a többi környező államban is kiverte a biztosítékot", dobjál már néhány linket, én is szívesen elolvasnám...
4/6 PMC Wagner válasza:
Ha velünk játszanák ezt el még megérteném de a tótok elég sok mindenüket oda adták nekik így érthetetlen Zselé cirkusza
5/6 anonim válasza:
Ha megvonják a támogatást simán véget érhet.
6/6 anonim válasza:
Zelenszkíj még legalább két évig akarja a háborút elhúzni...persze, ha dől a pénz...ha nem, akkor tipli nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!