Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elítéled a náci Elon Musk...

Elítéled a náci Elon Musk karlendítést? 💣💥

Figyelt kérdés

Ha elakadtál azon a szinten, hogy "csak szívecskét küldözgetett", akkor ne ennél a kérdésnél fárassz minket, hanem tájékozódj és gondolkozz többet! Ez a kérdés arról szól, hogy a náci Elon Musk karlendítést jó, vagy rossz dolognak tartod-e.

[link]

[link]

jan. 21. 05:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
49%

40 Én láttam sportolókat is így lendíteni, akkor te vagy idióta. De attól mert te nem láttál vagy nem így lendített x db sportoló még miért mi lennénk idióták?

Megkérdezted Kamala Harrist, Obamát, Hillary Clintont miért lendített így?

jan. 22. 14:32
 42/122 anonim ***** válasza:
61%
Hánnyál akkor a másik oldaltól is és nyugtázd, hogy ott még többen lendítenek és még rosszabbak. Örülj, hogy most a kevésbé rosszabb van kormányon 😉👍 [link]
jan. 22. 14:34
 43/122 A kérdező kommentje:
14:32, kérlek linkelj egy olyan videót, amin sportolók csinálnak ilyen náci karlendítést! Én az előző hozzászólásomban linkeltem magát Adolf Hitlert, aki ugyanazt a mozdulatot csinálja, mint Elon Musk. Ha ismersz hozzájuk hasonlóan náci karlendítőket, akik történetesen sportolók, akkor rájuk is szeretnék nyomni egy negatív reakciót! Az inaktív politikusok és a sportolók szerintem nem annyira súlyos kérdés, mint a jelenlegi amerikai elnök aktív jobbkeze. Nyilván elítélem a 2 naiv Elon rajongót, és a 3 sunyi nácit is, meg mindenkit aki a nácikat és egyéb tömeggyilkos eszméket védelmez. De amikor ilyen nagy politikai reflektorfényt kapó milliárdos csinál náci karlendítést, az már egy sokkal komolyabb ügy. Alapból sokkal rokonszenvesebb Elon Musk, mint az a Kamala, vagy a Hillary Clinton. De nálam ezzel a náci karlendítéssel elvágta magát, ez már több a soknál! Nem érdekel, hány milliárdja van, és hány jó poénja. Büdös náci eszméket nem akarok látni a világpolitika élén, és a tömeggyilkos eszmék minden egyéb fajtájától is elhatárolódom! Olyan politikát akarok, ami értelmes, etikus megoldásokat hoz, és nem agyonlövi a feleslegessé váló embereket, hanem minimum sorsukra hagyja őket, de inkább okos megoldásokat használva gondoskodik róluk stb. De ez a kérdés nem arról szól, hogy elítélem-e a többi nácit (igen), sem pedig arról hogy tiszletem-e Elon Musk eredményeit (igen), hanem hogy a tiszeletemet teljesen lenullázza az a szánalmas náciskodás, amit ez az eltévedt elméjű Elon Musk megengedett magának. Azt meg már ezerszer tisztáztuk, hogy ez nem egy ártatlan kis integetés volt, hanem egy náci karlendítés. Aki annyira gyáva náci, hogy ezt még mindig tagadással próbálja eltussolni, az menjen inkább a homokozóba! Az nyilvánvaló, hogy náci karlendítést csinált Elon Musk. Ez a kérdés arról szól, hogy ki az akinek tetszik a tömeggyilkos eszmék ilyen szimbolikus népszerűsítése, és ki az aki ellenzi ezt. Én ellenzem. Ez a 2 nácimosdató kommentkirály meg láthatóan teljesen izgalomba jött, csak nem merik nyíltan kimondani hogy már várják hogy agyonlőhessék a szomszédot, aki náluk gazdagabb / szegényebb / vékonyabb / kövérebb stb. Ez a vélemény alakult ki bennem rólatok, miután a Hitler és Elon karlendítést egymást mellé téve megnéztétek, és még mindig azzal jöttök, hogy ez csak egy ártatlan kis integetés. Az a legszomorúbb, hogy az ilyen emberek nem érzik, hogy a gonoszt képviselik, hanem ki van mosva az agyuk, és azt hiszik hogy a rosszal szemben helyes módon lépnek fel. Na mindegy, kérlek ne offoljátok tovább ezt a kérdést, tartsátok be az oldal szabályzatát! Annyi volt a kérdés, hogy elítélitek-e. A válaszotok egyértelmű: nem meritek. Szánalmas.
jan. 22. 15:41
 44/122 anonim ***** válasza:
54%
Ez ahogyan belelovalod magad már elmebaj. Linkelni kapásból nem tudok, mert nem mentek mindent kényszeresen a gépre. Szerintem van fent a neten sok ilyen. Most már állj le szerintem és térj vissza az életedhez
jan. 22. 15:42
 45/122 A kérdező kommentje:

Nem a gépedre kérek linket, hanem pl. YouTube-ra. Ott szerintem van elég videó ahhoz, hogy alátámaszd az állításodat. Beszédes, hogy nem vagy rá képes. Ennyit az "ártatlan integetés" elméletedről.

Hitler:

[link]

[link]

És az egyértelműen náci karlendítő Elon Musk:

[link]

[link]

De oké, leállok. Nincs értelme vitatkozni veletek, az észérveim nem számítanak, ti meg nem érveltek, csak átlátszó butaságokat ismételtek. Mindegy.

jan. 22. 15:50
 46/122 anonim ***** válasza:
66%

Kalama Herris kezdte [link]

Jobb lenne alatta vergődni ?

Sportban görög focista [link]

orosz gokartos [link]

Ez román talán ismét focista https://www.youtube.com/watch?v=r5BtoWMerZc

SS Lazio csapatkapitánya foci [link]

Djurgårdens svéd foci [link]

Athéni focista [link]

angol szurkolók németben [link]

orosz ! szurkolók [link]

Angol Crystal Palace kapusa [link]

Angol Arsenal bajnokin [link]

Néger francia focista Anelka [link]

angol focista [link]

Kézisek iskolai [link]

biciklísek [link]

Focista [link]

orosz autós versenyző [link]

focista [link]

jan. 22. 17:55
 47/122 anonim ***** válasza:
34%
Ez egy neonáci karlendítés volt. Elitélem érte. De ennyi. Nincs jelentősége. Majd annak lesz ha valaki emiatt nem köt vele üzletet.
jan. 22. 17:58
 48/122 anonim ***** válasza:
34%
#46 Attól mert sok a neonáci a világon, Musk nem lesz kevésbé az.
jan. 22. 18:00
 49/122 anonim ***** válasza:
35%
#7 tehát te Hitlert sem itéled el, hiszen már életében szart rá mit gondolsz róla?
jan. 22. 18:03
 50/122 A kérdező kommentje:

17:55, köszönöm szépen a linkeket. Megnéztem mindet.

Náci karlendítés miatt eltiltottak sportolókat stb.

Ezzel próbálsz meggyőzni arról, hogy a náci karlendítés nem is náci karlendítés, csak egy teljesen hétköznapi ünneplő mozdulat a sportolók körében, ami senkiben nem kelt megbotránkozást, csak én hiszem nácinak?

Nekem úgy tűnik, hogy öngólt lőttél.

Sikeresen alátámasztottad az én állításomat, köszönöm:

A náci karlendítés nem egy elfogadott mozdulat, hanem hírértékű szégyen.

Egy olyan tömeggyilkos ideológia szimbóluma, amit ha egy agyalágyult elsüt, akkor botrány lesz belőle, hiába hiszi magát viccesnek, vagy keménynek. A náci karlendítés gusztustalan mozdulat, a tömeggyilkos jelentése miatt.

Örülök, hogy már te is elismered azt, amit eddig tagadtatok: ez bizony egy náci karlendítés volt, és a náci karlendítés nem normális dolog. Köszönöm!

jan. 22. 18:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!