Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elítéled a náci Elon Musk...

Elítéled a náci Elon Musk karlendítést? 💣💥

Figyelt kérdés

Ha elakadtál azon a szinten, hogy "csak szívecskét küldözgetett", akkor ne ennél a kérdésnél fárassz minket, hanem tájékozódj és gondolkozz többet! Ez a kérdés arról szól, hogy a náci Elon Musk karlendítést jó, vagy rossz dolognak tartod-e.

[link]

[link]

ma 05:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
66%

1. Nem láttál, mert csak liberális oldalakat olvasol. Soha nem is fox

2. A jobboldaliak nem akkora állatok, hogy ezt nácizásnak állítsák be

3. Ezek nem náci karlendítések te idióta :XD

ma 10:39
 32/32 anonim ***** válasza:

"Megtehetem, és meg is tettem. Nem mondtam, hogy bárki tiltaná. Kifejeztem a megvetésemet Elon Musk náci karlendítése kapcsán. Értem, hogy nincs mumus."

Ennek veszettül örülök, annak már kevésbbé hogy az én meg más válaszait meg mégiscsak sikerült letöröltetned. Úgy látszik mi nem tehetünk meg semmit csak ti libzsik.

Amúgy meg mit izgulsz? Mi lesz a "legnácibb" dolog ami történhet? Kipaterol onnan pár millió illegálisan tartózkodó bűnözőt? Húha! Mekkora tragédia! Akkor gondolom itthon is elnéznéd hogy százezer számra tartózkodnának itt törvénytelenül, ugye? Ja, vagy az hogy pár darab elmebeteg ezentúl nem csonkíthatja szabadon sem magát sem a gyerekeit? Aztarohadtmileszvelünk!!!!!

Amúgy meg teljesen nyomorék és igazságtalan a kérdésed, szavazásod. Ha nem vagyok hajlandó mélységesen elitélni a csúnya rossz gonosz muskot akkor egy utolsó szemét náci vagyok. Ez mióta fair? Olcsó provokáció az egész "kérdés". Na meg az emojikkal telített stílus is arra enged következtetni hogy mekkora egy kretén vagy.

ma 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!