Elítéled a náci Elon Musk karlendítést? 💣💥
Figyelt kérdés
Ha elakadtál azon a szinten, hogy "csak szívecskét küldözgetett", akkor ne ennél a kérdésnél fárassz minket, hanem tájékozódj és gondolkozz többet! Ez a kérdés arról szól, hogy a náci Elon Musk karlendítést jó, vagy rossz dolognak tartod-e.
ma 05:46
21/32 anonim válasza:
Nem ítélem el, hiszen még gyerek. Látott valamit, és megtetszett neki
22/32 A kérdező kommentje:
:D
ma 08:55
23/32 A kérdező kommentje:
Persze, csak egy gyerek... Jelentéktelen semmiség, hogy az amerikai elnök jobbkeze náci karlendítést tol.. Nincs semmi baj... 😅
ma 09:13
24/32 anonim válasza:
Holnap már az is náci lesz a libsiknek, akinek karja van.
25/32 anonim válasza:
Szerintem felszívott egy két csíkot azon a beiktatás bulin, szóval nem feltétlen ítélem el
26/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok libsi. És senki nem náci attól, hogy karja van. De ha náci karlendítést csinál, azt mélyen elítélem. Egyébként a dumád pont olyan, mint annak a bolti tolvaj kölyöknek, aki nem volt hajlandó a bűnéről beszélni, csak azt magyarázta hogy nem bűn bemenni a boltba, meg hogy mások is vesznek le dolgokat a polcról, és hogy nem is akart lopni, csak véletlenül maradt a zsebében stb. Ugyanígy védelmezed az Elon "istenedet", miközben a vak is látja hogy nincs mentség. Nem vagyok raszista, nem vagyok libsi, de felismerem ha valaki bűnös dolgot csinál!
ma 09:34
27/32 A kérdező kommentje:
25.:
Igen, pár csík kóla biztos felrepült... 😅 De ha ezt hozza ki belőle a cucc, akkor Auschwitzban a helye múzeumlátogatáson, nem az USA kormánya mellett. 😒
ma 09:38
28/32 A kérdező kommentje:
(A hozzászólásaimat visszaolvasva látom, hogy a számok nem stimmelnek. Elnézést a téves hivatkozásokért, csak közben több olyan válasz törlésre került, amire az eredeti sorszámával hivatkozva reagáltam.)
ma 10:09
29/32 anonim válasza:
Kalama Harris, Hillay Clinton, Obama is nácik? [link]
30/32 A kérdező kommentje:
Róluk nem láttam hiteles, jó minőségű videót náci karlendítés közben.
De ha tényleg csináltak ők is ilyen náci kézmozdulatot, akkor elítélem.
Te is?
ma 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!