Elítéled a náci Elon Musk karlendítést? 💣💥
Ha elakadtál azon a szinten, hogy "csak szívecskét küldözgetett", akkor ne ennél a kérdésnél fárassz minket, hanem tájékozódj és gondolkozz többet! Ez a kérdés arról szól, hogy a náci Elon Musk karlendítést jó, vagy rossz dolognak tartod-e.
A nácik teljesen másként lendítették a karjukat.
Node akkor hogy ha most valaki fellendíti a kezét akkor az náci?
Ja tudom négy láb jó két láb rossz! :DDDD
14.:
Ha 4 helyett 10 ú-val írtad volna azt hogy fú, akkor sokkal keményebbnek érezhetted volna magadat. 😃 Mellesleg ez a kérdés még mindig nem arról szól, hogy "Szaladjon-e puszit adni Elon a 14-es fanboy hűségesen izzadó homlokára", hanem hogy mi, egyszerű magyar emberek kifejezhetjük-e a megvetésünket a szánalmas náci karlengető szenny magatartással szemben. Ha tényleg nem érted, hogy a külföldi és a belföldi politika összefügg, és hogy az emberek fejében levő elvek is összefüggnek a tőlük kritikus helyzetben várható viselkedéssel, akkor nincs mit magyaráznom neked. 😉
20
Ki tiltotta meg neked hogy "kifejezd a megvetésed"? Elmondanád annak a mumusnak a nevét? Ugyanolyan szánalmas vagy hogy egy olyan dolgon vered magad amit 3 napon belül kb mindenki el fog felejteni. Elon is csak a figyelemért csinálta az egészet, mivel megteheti. Ha már most ennyire ki vagy akadva akkor szerintem a következő négy évre nagyon jól állítsd be magadnak a szívgyógyszer adagokat.
22.:
Megtehetem, és meg is tettem. Nem mondtam, hogy bárki tiltaná. Kifejeztem a megvetésemet Elon Musk náci karlendítése kapcsán. Értem, hogy nincs mumus. Te nem értetted azt, hogy én nem személyes bocsánatkérésre vágyom a náci karlengető istenedtől. Véleményt akartam nyilvánítani, megtettem. Kíváncsi vagyok mások véleményére is, meglátjuk milyen szavazatok érkeznek majd. Ennyi. Én teljesen nyugodt vagyok, nekem nem kell gyógyszer, köszi. Ha gondolod, írd le még hatszor, hogy mennyire izgalomba jöttél a náci Elon karlendítéstől, meg hogy "biztos csak a plafonra mutatott", és hogy "amúgy is jelentéktelen dolog hogy mit csinál az elnök jobbkeze", meg hogy "nincs értelme felszólalni ellene" stb. De én már nagyon unom ezt, úgyhogy szólj ha valami újat is hozzáfűznél. Szerintem szégyenteljes dolog, amit Elon művelt, és igenis fel kell hogy szólaljon ellene minden olyan ember, aki látta felfogta, és érzi hogy ez nagyon nem oké. Te nem ilyen ember vagy, ez téged minősít, sajnálom.
23.:
Egyetértek. Elon csomó fantasztikus dolgot csinált. Már a Tesla idején felfigyeltem rá. A Boring Company is okos húzás szerintem, de a SpaceX a legnagyobb jelentőségű. Imádtam nézni a landoló rakétát, profi munka. Mondjuk az űrben keringő kabrió is vicces. De a Starlink se maradjon ki, zsenális. A Balck Mirrortól kicsit félek, de ettől függetlenül rendkívül izgalmas a Neuralink projekt és a humanoid robotok is. De a legnagyobb teljesítménye az a náci karlendítés volt, amiben kiélte a szánalmas oldalát. Hopp, mintha ez az utolsó mondat kakukktojás lett volna, nem gondolod? Én képes vagyok elkülöníteni a tiszteletre és a mély megvetésre érdemes tetteit. És te?
25.:
Én nemhogy "szélsőballer" nem vagyok, de még szimpla balos sem. És egyáltalán nem vagyok "amerika-ellenes" sem. Nácizmus ellenes vagyok. Hitler ellenes vagyok. Te náci vagy, mint Elon Musk agyilag kisiklott náci karlengetése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!