Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elítéled a náci Elon Musk...

Elítéled a náci Elon Musk karlendítést? 💣💥

Figyelt kérdés

Ha elakadtál azon a szinten, hogy "csak szívecskét küldözgetett", akkor ne ennél a kérdésnél fárassz minket, hanem tájékozódj és gondolkozz többet! Ez a kérdés arról szól, hogy a náci Elon Musk karlendítést jó, vagy rossz dolognak tartod-e.

[link]

[link]

jan. 21. 05:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 Jeffrey Spender ***** válasza:
88%
Ki az, aki hajnali fél 4-kor is Muskkal meg a nácikkal foglalkozik ?
febr. 15. 12:32
 92/122 Alex Fly ***** válasza:
54%

Nincs mit elítélni, mert Musk karlendítésének semmi köze a nácikhoz.

Amit bemutatott, az a Bellamy-karlendítés, ami az Egyesült Államokban alakult ki és 1912-től az iskolákban a gyerekek így tisztelegtek a zászló előtt. Ez a '40-es évekig mindennapos volt; akkor pint a náci karlendítés miatt hagytak fel vele -már akkor is akadtak olyan tudatlanok, akik hajlamosak voltak összekeverni vele...

febr. 15. 13:22
 93/122 A kérdező kommentje:

Akárhogyan erőlködtök, 2 + 2 = 4.

Leírhatjátok az átlátszó hülyeségeket ezerszer is,

meg köpködhettek rám ameddig akartok, egészségetekre. 🥱😴

De hiába erőlködtök. Elon Musk náci karlendítése nem ártatlan tisztelgés, hanem a Hitler rajongó söpredék szimbóluma, amit nagyon könnyű felismerni, és mélyen elítélendő, szánalmas gyalázat, intellektuális és morális szégyenfolt, jellemhibás bohóc szint. 🤡💩

Trump és Musk is csinál szuper dolgokat, de a tömeggyilkos eszméktől el kell határolódni. Lassan egy hónapja ezzel kezdtem a kérdés leírását:

Ha elakadtál azon a szinten, hogy "csak szívecskét küldözgetett", akkor ne ennél a kérdésnél fárassz minket, hanem tájékozódj és gondolkozz többet! Ez a kérdés arról szól, hogy a náci Elon Musk karlendítést jó, vagy rossz dolognak tartod-e.

Tőletek azóta se hangzott el, hogy elítélnétek a tömegyilkos eszméket. Csak ezerrel próbáljátok mosdatni azt a személyt, aki elég erős gyanúba keverte magát egy náci karlendítéssel. Az már nem kérdés, hogy elvakult Elon fanok vagytok-e. Számomra az sem kérdés, hogy nácik vagytok-e. De az olvasók kedvéért innentől stratégiát váltok, hogy nyilvánvaló legyen a helyzet. Úgyis csak mellébeszélni fogtok, de a "vallásotokkal" szemben nem fogtok felszólalni. Vagy igen? 😃 Tehát innentől 1 kérdésem van hozzátok:

Ha Elon Musk mozdulata náci karlendítés, akkor elítéled a gesztus mögötti ideológiát? Gyávák vagytok egyenes választ adni. Most kezdődik megint előről az, hogy "dE nEmCSAk ő nÁci HaNEm a kAmALA iS 🥴🥴🥴". Szánalmas amit műveltek, de remélem élvezitek a kiscsoportos komment-királykodást. Na szóval...

Elítélitek a tömeggyilkos eszméket, vagy sem?

Nácik vagytok, vagy sem?

Gyilkosság, vagy munka?

Ez itt a kérdés magja.

febr. 15. 14:22
 94/122 Jeffrey Spender ***** válasza:
86%

Kérdező

Alex Fly kifejezetten baloldali vagy nem tudom milyen, azonban ennél a kérdésnél kivételesen nem nácizik.

Mi történt ?

Hiba a mátrixban ?

febr. 15. 14:26
 95/122 Jeffrey Spender ***** válasza:
87%
Amúgy Kérdező, mivel magyarázod, hogy hajnali 4-kor is hörögve üvöltözöd, hogy Náci náci náci ?
febr. 15. 14:27
 96/122 Alex Fly ***** válasza:
55%

@94: csak az történt, hogy Alex Fly válaszolt a kérdésre. És különbséget tud tenni a náci karlendítés és a Bellamy-tisztelgés között.

[link]

febr. 15. 15:49
 97/122 Jeffrey Spender ***** válasza:
81%

# Alex Fly

Kevés alkalmak egyike, amik egyetértünk.

febr. 15. 15:51
 98/122 A kérdező kommentje:
Mondtam én. 😅 Kötekedés, és melléduma. 🥱
febr. 15. 16:19
 99/122 A kérdező kommentje:
Kit érdekel, hogy hánykor van munkaszünetem? 😃 Hihetetlenül ostobák vagytok, pláne hogy ti is írtatok hajnalban. 😄 Alsósként volt divat ez a szintű "érvelés"...
febr. 15. 16:21
 100/122 Jeffrey Spender ***** válasza:
58%
Én hajnalban jóízűen alszok.
febr. 15. 16:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!