Ezért kell az Egyesült Államokat utálni?
Velünk ellentétbe ott az ember az lehet ami akar ha megdolgozik érte.
"Amerikában ez az egyik legcsodálatosabb dolog, hogy ha céltudatosan dolgozol, akkor sikeres lehetsz. A férjem, gyakran mondogatta az elején, hogy Amerikában bármit elérhetsz, én kicsit szkeptikus voltam (magyar vagyok végül is), de beláttam, hogy igaza van."
És ott meg is lehet élni.
"Az életszínvonal magasabb, mint Magyarországon és ennek következményeként az emberek is általában kiegyensúlyozottak és boldogok."
Az árak ott mint Pest. Kivéve a lakás és ingatlan.
"Washington belvárosában elég drága a parkolás, egy órára 2 dollár (350 forint), de ha egész nap maradsz, az 20 dollár (3 500 forint) fölött van. A mozijegy ára 8 dollár (1400 forint), egy kávé a Starbucksban 3-9 dollár (525-1575 forint), a méretétől függően. A sör árát nehéz meghatározni, attól függ, hogy milyen étteremben rendeled. Általában a ruhák és kozmetikumok ára alacsony. Minden alkalommal, amikor elindulunk családtagokkal és magyarországi barátokkal vásárolni, mindenki megdöbben, hogy mennyivel olcsóbbak itt a ruhák, beleértve a Tommy, Nike, Ralph Lauren és minden egyéb márkát. A nővérem imádja a cipőket, és rendszeresen megjegyzi, hogy itt öt párat tud venni abból a pénzből, amiből Magyarországon egyet. A buszjegy áráról fogalmam sincs, a metró itt népszerű tömegközlekedési eszköz, és kb. 5 dollár (875 forint) egy napi jegy."
/O'Connor Judit - Washington/
És sok más példa van még erre.
Amerika olyan, mint a buta diák, aki a jobb oldali meg a bal oldali szomszédjáról is les a dogában. És a végén összegyúrja, és az övé lesz jobb, oszt mindenkit lenéz, mert az ő dogája a jobb. De attól még buta marad.
Ameriikának nincs kultúrája, csak mindenhonnan lecsippent egy kicsit. Nincsenek tudósai, csak mindenhonnan odamennek néhányan. Nincs semmi Amerikában, csak amit odavisznek. És ráadásul még azt hiszi ő a legjobb. Az amcsik pedig úgy érik el a jólétet, hogy a sárba nyomják a kisebb nemzeteket és a saját népük legalját. Iszonyat életkörülmények vannak egyes helyeken, de ezt persze senki se látja. Eltakarja Hollywood csillogása.
Ráadásul az amcsi műsorok igénytelenek és rosszak. Senki nem kényszerít arra, hogy nézzem? Nem nézem, ugyanis nincs TV-m. De idegesít a sok buta ember, aki ezt teszi, és ajnározza az USÁt.
Amit a cionisták megálmodnak, azt Amerika valósítja meg.
A cionista mentalitás kivetülése maga az USA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!