Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin a hagyományos értékek...

Putyin a hagyományos értékek és normalitás védelmezője?

Figyelt kérdés

[link]

Háborút hirdetett az LMBTQ ellen amivel a nyugati társadalmak demográfiai hanyatlását akarja elkerülni. A keresztény kultúra az oroszoknak köszönhetően fog megmenekülni és nácik legyőzése után a liberalizmust (legalábbis annak ezen beteges formáját) is ő fogja legyőzni?

nov. 24. 13:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
#19-et akartam írni csak lemaradt az egyes.
nov. 25. 10:00
 22/23 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Annak tagadásáról beszélek, hogy szíreket hívott Putyin segítségül Ukrajnába. És hogy ez nevetséges, a muszlim csecsenek, és az észak-koreaiak jelentenék a keresztény értékek védelmét.
nov. 25. 13:38
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

“Annak tagadásáról beszélek, hogy szíreket hívott Putyin segítségül Ukrajnába”

Értem. Az van, hogy az Ukrajnában orosz oldalon harcoló észak-koreaiakról vannak képek és felvételek. Ugyan úgy vannak képek és felvételek az orosz oldalon harcoló indiaiakról, nepáliakról, kínaiakról, közép-ázsiaiakról, kubaiakról. De az orosz oldalon harcoló szírekről érdekes módon nincsenek. Ezért nem hiszem el, hogy tényleg ott vannak, főleg nem ilyen szenny lapoknak mint az orosz hírek meg az index.

“És hogy ez nevetséges, a muszlim csecsenek, és az észak-koreaiak jelentenék a keresztény értékek védelmét.”

Ebben nincs köztünk vita, én ilyet soha nem állítottam. Nem kevertél össze valakivel véletlen?

nov. 25. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!