Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin a hagyományos értékek...

Putyin a hagyományos értékek és normalitás védelmezője?

Figyelt kérdés

[link]

Háborút hirdetett az LMBTQ ellen amivel a nyugati társadalmak demográfiai hanyatlását akarja elkerülni. A keresztény kultúra az oroszoknak köszönhetően fog megmenekülni és nácik legyőzése után a liberalizmust (legalábbis annak ezen beteges formáját) is ő fogja legyőzni?

nov. 24. 13:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Putyin egyébként jót nevet azon, hogy a Nyugati konzervatívok őt és Oroszországot a hagyományos értékek védelmezőjének tartják.

Egyáltalán nem hisz ezekben, csak eszköznek használja ezeket az ideológiákat azért, hogy saját magát és rendszerét jó színben tüntesse fel.

Oroszországot jelenleg egy volt KGB-sekből álló kis klikk vezeti Putyinnal az élen, akik vissza akarták hozni (és vissza is hozták) a legsötétebb elnyomást, a totalitárius Oroszországot mert gyűlölik a demokráciát, a piacgazdaságot és úgy általában a szabadságjogokat. A "normalitás védelmét" csak azért hangoztatják, mert ezzel legitimálják a diktatúrát. És arra is jó, hogy elfedjék Oroszország gyenge gazdasági teljesítményét, technológiai lemaradását, és mindezek ellenére saját magánvagyonuk hihetetlen növekedését.

Szóval röviden az Orosz vezetés azt mondja: mi egy csapat maffiózó vagyunk, kiraboltuk az országot, gigantikus vagyonokat loptunk össze az elszegényedésetekből, emellett elnyomásban tartunk titeket, hogy ne tudjatok a kirablásotok ellen tenni. De ne erre figyeljetek, a gonosz Nyugat a normalitás ellen van, és mi megvédünk.

nov. 24. 18:40
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
A keresztény kultúra az oroszoknak köszönhetően fog megmenekülni? Mondod ezt úgy, hogy Putyin simán simán oda dobta a hegyi-karabahi keresztény örményeket a mohamedán azerbajdzsániaknak?
nov. 24. 19:09
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, ahogy szír és csecsen muszlimok, valamint észak-koreaiak védik az ex-KGB-s Putyinnal a keresztény értékrendet.

Neked - és sok hasonló, ezen a szlogenen lógó tininek - a keresztény értékrend annyit jelent, hogy homofóbia. Messze vagytok ettől, mint Makó Jeruzsálemtől.

nov. 24. 19:12
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
#13 Nincsenek szírek Ukrajnában.
nov. 24. 19:14
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Az oroszhíreken nem írták?

[link]

nov. 24. 19:15
 16/23 anonim ***** válasza:
15%
#15 Szerinted ez index hitelesebb mint az orosz hírek? Legközelebb majd origos vagy kurucinfos linket adsz te fidesztardált?
nov. 24. 19:17
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Az oroszhíreknél? Bármi. Az a korunk Szabad Népe. De linkelhetek máshonnan is. Honnan kéred?

Vagy ha valóságtagadásban élsz, meghagylak abban is igényed szerint.

nov. 24. 20:36
 18/23 anonim ***** válasza:
74%
Na majd épp egy fideszes mondja nekem, hogy valóságtagadásban élek…
nov. 24. 23:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de épp a fideszesek vannak Putyin seggében.

Vagy te valami alternatív valóságban élsz?

nov. 25. 00:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 Tehát ha jól értem, abból, hogy leírtam, hogy Putyin oda dobta az örményeket az azerbajdzsániaknak, meg abból, hogy azt írtam, hogy az index ugyan akkora szenny mint az orosz hírek, te azt a következtetést vontad le, hogy én vagyok Putyin seggében és hogy alternatív valóságban élek, miközben te olvasod az orosz híreket meg az indexet?
nov. 25. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!