Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Japán autóipar miért nem...

A Japán autóipar miért nem haldoklik ?

Figyelt kérdés
Ugye a Toyota vagy a Mazda jó számokat produkált. De ez hogy lehet miközben a német meg nem ?

nov. 22. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10: már korábban is ezt gondoltam hogy a "nagy német mérnöki precizitás" a múlté. ez már a japánoknál található meg.
nov. 22. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt szoktam mondani hogy Sok autógyár él a nevéből. A nagy név álcája alatt drágán gyártanak közepes minőségben autókat. Sajnos Európában ez elfogadott trend. Az anyagminőséggel sok baj van, a futóműnél gyakoriak a rugótörések, a motoroknál gyakoriak a főtengelytörések vagy a dugattyútörések a szeleptányér leszakadások amik gyakran a motor totál tönkremeneteléhez vezetnek.
nov. 22. 20:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem olyan arrogánsak, hogy szargyártásra álljanak át aranyáron mint a német autógyár.

Kb a 90-es években képviseltek igazi minőséget és innovációt utóljára a német autók, azóta csak prolipresztízsre, és begyepesedetteknek gyártanak túlárazott egyre szarabbat.

nov. 22. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A japán autók sem hibamentesek, de a legtöbb gyártó próbál az európán kívüli piacra is fókuszálni. Sőt, leginkább az ejróx-edik, teljesíthetetlen kritériumaikkal nem szívatják őket ennyire.

Így megélnek akkor is ha az eu-ban akadozik, meg próbálják mindenkire rátukmálni az agyonárazott elektromost.

nov. 22. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak megjegyezném még kiegészítésként, hogy voltak akik említették a Nissant, viszont az a Renault-csoporté, vagy annak a része nem tudom pontosan, ahogy a Mitsubishi is.

Hát, a Nissanok sem olyanok már mint anno, a Mitsunak meg lényegében leáldozóban van a karrierje.

De a Toyota, Mazda, Honda szerintem elvan egyelőre.

nov. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!