Hogyan fog megküzdeni Kanada a Trump elől menekülő amerikaiak befogadásával? Vagy lehet hogy majd bekeményítenek, le fogják zárni a határt és felhúznak egy kerítést?
nov. 8. 09:34
1/4 anonim válasza:
Nem lesz egyszerű,az biztos. Én is sokat gondolkoztam ezen, hogy odaköltözzek-e, de ezek után biztos nem. Trump kb elérhetetlenné teszi az egészségügyet az átlag amerikainak, megszűnteti az Obama caret, és még sorolhatnám...
Ha amerikai lennék, én is inkább Kanadába emigrálnék most.
2/4 anonim válasza:
Szép is lenne ha pont az amerikaiakat nem engednék be, amikor Torontóban lassan több az indiai meg a pakisztáni mint a kanadai.
3/4 anonim válasza:
A liberálisok Magyarországon is állandóan eljátsszák a hattyú halálát, meg sajnáltatják magukat.Aztán, kb senki sem sajnálja őket.
Rájuk kell adni a kabátot.Menjenek csak, éppen elég kárt okoztak már.
Nincsen rájuk szükség.
4/4 anonim válasza:
Nem volt semmiféle menekülthullám. Az, hogy megnőtt az érdeklődés a Kanadába vándorlás iránt, nem jelenti azt, hogy sikerült is nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!