Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan fog megküzdeni Kanada...

Hogyan fog megküzdeni Kanada a Trump elől menekülő amerikaiak befogadásával? Vagy lehet hogy majd bekeményítenek, le fogják zárni a határt és felhúznak egy kerítést?

Figyelt kérdés

Megismétlődhet a 2016-os menekülthullám!

[link]

nov. 8. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Nem lesz egyszerű,az biztos. Én is sokat gondolkoztam ezen, hogy odaköltözzek-e, de ezek után biztos nem. Trump kb elérhetetlenné teszi az egészségügyet az átlag amerikainak, megszűnteti az Obama caret, és még sorolhatnám...

Ha amerikai lennék, én is inkább Kanadába emigrálnék most.

nov. 8. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szép is lenne ha pont az amerikaiakat nem engednék be, amikor Torontóban lassan több az indiai meg a pakisztáni mint a kanadai.
nov. 8. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

A liberálisok Magyarországon is állandóan eljátsszák a hattyú halálát, meg sajnáltatják magukat.Aztán, kb senki sem sajnálja őket.

Rájuk kell adni a kabátot.Menjenek csak, éppen elég kárt okoztak már.

Nincsen rájuk szükség.

nov. 8. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem volt semmiféle menekülthullám. Az, hogy megnőtt az érdeklődés a Kanadába vándorlás iránt, nem jelenti azt, hogy sikerült is nekik.
nov. 9. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!