Mi a Fidesz álláspontja azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne béketárgyalást kiharcolni? Mindig csak magát a témát mondták, de azt nem reklámozták, hogy mégis hogyan.
Egyrészt mivel tudná akár a magyar, akár a világ vezető hatalmai rávenni Putyint, hogy hagyja abba a háborúzást? Mindig csak azt mondják, hogy a nagy hatalmaknak ez nem érdeke, pedig tudnák. Oké, de mégis hogyan?
Másrészt, ha a nagy hatalmaknak ez nem érdeke, akkor miért pont Magyarország tudná rávenni Oroszországot, hogy fejezzék be?
Nyilván azóta sincs vége a háborúnak és én ezt pontosan tudtam, hogy csak ijesztgető ígérgetés a fidesz hatalmának megtartására, de legalább az elméletük érdekelne, hogy mégis hogy gondolták, hogy majd ha OV megnyeri a választást, akkor majd véget ér a háború...
Tehát két dolog érdekelne:
1. Mi volt OV elképzelése a háború befejezésére?
2. A nagyhatalmak (Ha érdekük, ha nem) hogyan tudnának elérni egy béketárgyalást?
1 Ha Putyin kivonná a seregeit Ukrajna teljes területéről, ha visszaadnák a foglyokat katonáktól kezdve gyerekekig, akkor szerintem azonnal megszűnne a háború, Zelenszkij egy percet se habozna.
Ezen döntéseket pedig Putyin egyszemélyben egy nap alatt meghozhatná, két kb. két nap alatt megkezdhetné a kivitelezést.
Képzeld tehát csak el, ha Putyin akarná, holnaputánra megszűnhetne a háború.
@1: ha a ruszkik hazatakarodnak Ukrajnából, Zelenszkij azonnal abbahagyja a védekezést -és a nyugat sem támogatja tovább...
Mindez egyedül Putyinon múlik -és ő az egyetlen, aki mindenáron háborút akar.
Alex Fly
A Krím, és a 4 megye azok katonailag feketén - fehéren elvesztek, az oroszok majd csak akkor vonulnak ki, ha majd az ukránok kiverik őket.
Igaz, hogy újabb kérdés, de azért felteszem.
Az oroszok hogyhogy nem tudták leverni az ukránokat így két és fél év után sem?
Ez szerintem annyira összetett és sokrétű kérdés, hogy tedd inkább fel külön kérdésnek. :)
Amúgy itt a gyakorin mindenki mindenhez is ért, nagyon jó hadvezérek és mindenesek vagyunk. ;)
@16: pontosan erről beszélek. A ruszkik azok, akik semmifélek~ppen nem akarják,hogy vége legyen a háborúnak. Ahogy írod:aguktól nem.fogjlá befejezni; egyszer s mindenkorra ki kell őket takarítani Ukrajnából, hogy béke lehessen.
Akkor innentől az áldozathibáztatást el lehet felejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!