Izraelnek a nemzetközi törvények opcionálisak?
Kezdjünk ott hogy játszák az áldozatot azzal, hogy ők lettek megtámadva a Hamas által, és csak kitörlik a felszínről őket. Közben a leggusztustalanabb módon bombázzák a civileket, gyerekeket ölnek, és most Gázában van vagy +40ezer áldozat, többsége nő és gyerek. Hagyjuk már azt a dumát, hogy Hamas pajzsnak használja őket, mert az, hogy civileket evakuálják, és abba lövik bele az gusztustalanabb mint bármi más. Illegális fegyverekkel támadnak mindenhova, a segélyszállítmányokat visszafordítják, folyamatosan sértik a nemzetközi elveket. És most Lebanont bombázzák, mert “Hesbollah-t kell felszámolni” de mondok egy dolgot.
1980as évekbe jött létre a Hamas (1987) és Hesbollah (1982), eleinte ugyanúgy támadtak a zsidók durva mészárlásokkal. Most mondják hogy terrorista a két szervezet, pedig ők NEM AZOK, ők a földjeiket védik, mert Palesztina mindig is arab lakta volt, és a zsidók 1948ban alkották Izraelt, és nem is az ENSZ előírásai szerint vannak a területükön, hanem FOGLALJÁK folyamatosan. Cisz-Jordániában kidobják a palesztinokat a saját otthonukból, meg lövik gyerekekre, ezáltal a zsidók telepednek oda, hogy nőjjön a zsidó lakossági arány, amit később mondják majd hogy “Jé hát ez a miénk mostmár mert zsidó többség van, nincs már arab”. Nekem van több ismerősöm is, akik nagyszülei Palesztinok voltak és Jordániába mentek mert kidobták a zsidók az otthonukból illegálisan”.
Most újabban kiderült azért kell nekik Gáza, mert találtak ott olyan mennyiségű gázt, ami több mint ami oroszoknak van, és állapodást kötöttek a nyugattal “Ha segítetek Gáza elfoglalásában, akkor megkapjátok a gázt tőlünk.
Itt mindenki mondja hogy “jaaj palesztinok terroristák meg hulladék nép” közben ők Oszman Birodalon ideje óta ott vannak, ott a Sziklamecset is, amit ha lerombolják a zsidók és megépítik a Harmadik templomot, akkor beköszön az apokalipszis Biblia szerint. De nem is az a legnagyobb baj, hanem ami a zsidók megengedhetnek maguknak az non-plus ultra. Sírnak hogy “jaaj Hitler mit művelt velünk sajnáljatok már minekt, erre ugyanezt csinálják Palesztinokkal. Hipokrata banda, aki mindenkit csicskának nézi a Földön mert ők az “Isten kiválasztott népei”.
Nektek mi a véleményetek erről. Kéne egy globális felvilágosítás, hogy megalakuljon a kétállami megoldás, és végre béke legyen mindenhol. Izraelt meg súlyosan ugy megbüntetni, mint oroszokat is, vagy annál is drasztikusabban.
"Ember, meg adtam forrásom."
Ami ugyanazt állítja, mint én. Hogy a korábbi brit mandátumterületből lett Izrael.
Te miről beszélsz amikor azt állítod hogy a mandátumot nem fogadták el? Kik, mikor, milyen alapon? És hogy lehet hogy a forrásod szerint is brit mandátumterület volt Palesztina, ha szerinted nem fogadták el a mandátumot?
"Vagyis az az állitás hogy mandátumterületből vették el, nem helyes mert már akkor nem volt mandátum mikor el vették."
Nem is állítottam ilyet. Épp ellenkezőleg, a korábbi válaszoló hazugságára reflektáltam, jelezve hogy pont hogy az égvilágon senkitől semmit nem kellett elvenniük Izrael megalapításához.
"Egy brit mandátumterületből. Senkitől semmit nem kellett elvenni hozzá, pláne nem a palesztinoktól.Szóval ne hazudozz!"
A britek kivonultak a zsidók pedig önkényesen kikiáltották függetlenségüket majd további területeket vettek el a palesztinoktól. Nagyjából 800 ezer palesztint üldöztek el. És ennek ma sincs vége, ez máig tart. A zsidók lerombolják a palesztinok házait Ciszjordániában majd zsidó telepeseket helyeznek oda. Az ENSZ már kismilliószor elmondta hogy ez illegális.
"majd további területeket vettek el a palesztinoktól."
További területeket nem vehettek el, hisz addig semmit nem vettek el. Utána is csak retorzióként, miután a palesztinok támadtak rájuk országszerte.
Ahogy azóta is rendszeresen a palesztinok kezdik a konfliktusokat.
"Épp ellenkezőleg, a korábbi válaszoló hazugságára reflektáltam, jelezve hogy pont hogy az égvilágon senkitől semmit nem kellett elvenniük Izrael megalapításához."
Értem. Ezt majd részletesebben meg kutatom.
"Utána is csak retorzióként, miután a palesztinok támadtak rájuk országszerte."
Tisztázzuk, a "ki kezdte" nem mentség a nem harcoló civil lakosok le támadására. Ez nem óvoda, hanem háború.
"Tisztázzuk, a "ki kezdte" nem mentség a nem harcoló civil lakosok le támadására."
Nem hát, ilyet sem állítottam soha. Még mindig csakis a másik kommentelő hazugságára reagáltam.
"A britek kivonultak a zsidók pedig önkényesen kikiáltották függetlenségüket majd további területeket vettek el a palesztinoktól."
Hogy vették el a palesztinoktól az "ő területüket" ha nem is volt az övéké?
Ja igen, az meg a másik, hogy miféle függetlenség kikiáltásáról hadovál? Senkitől nem kellett függetlenedniük, nem tartoztak mások fennhatósága alá.
Nagyon nincs képben az emberünk, csak gyűlölködni tud, úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!