Az újabb (Izrael/Irán) háborús fenyegetés és a tegnapi nemzetközi tőzsdepánik után, van realitása annak, hogy a mostani globálista világ teljes recesszióba esik, esetleg összeomlik?
Globalista világ alatt azt értem, hogy a Kinában gyártott kijelzők, Tajvan-on gyártott chipsetekre kerülnek és Európában és Amerikában telefonként, tabletként, laptopként kerülnek értékesitésre. Azt értem, hogy, ha Oroszország megtámadja Ukrajnát, akkor Afrika éhségkrizisbe esik.
Vagy, hogy, ha a Vörös tengeren elkezdenek lődözni a hajókra, akkor nem tudnak Teslákat gyártani Berlinben.
Azt értem, hogy ma meg tudom csinálni azt, hogy Budapesten veszek egy repjegyet, ami mondjuk Varsóból, isztanbuli átszállásal elvisz engem Shanghai-ba vagy Melbournbe, vagy, bárhová.
Azt, hogy ma premierplánba látod, mi történik a világ bármelyik pontján, mert megvan hozzá a technológiai képességünk. De értem azt is, hogy jelen pillanatban az én munkáltatóm központja az Mumbai-ban van, ahol én az életemben nem jártam még, viszont egy európai lakásból dolgozok nekik. Ezt értem a globalizmus alatt és ennek a végétől félek. Egyszerűen, bolondnak sem kell lenni hozzá, hogy, lásd, hogy a Covid óta, krizis van a Földön, szerintem globális.
#3 Amire te gondolsz azt úgy nevezik hogy világkereskedelem. Már az óidők óta folyik, ne nagyon akard hogy összeomoljon mert annak beláthatatlan következményei lennének manapság. Lényegében a körülötted levő dolgok 90%-ából hiány lenne a pénzügyi rendszerről nem is beszélve.
A kovid előtt is voltak krítishelyzetek de a kovid miatt inkább hírérzékenyebbek lettek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!