Németországban a VW gyár leépítése a cég hibája hogy ez történt vagy a német politika inkább a hibás?
https://www.youtube.com/watch?v=WmGOTRFwYjk
Mindenki a másikra mutogat. Az állam azt mondja hogy nem tettek eleget hogy átálljanak az elektromos autógyártásra, a cég szerint nincs annyi kereslet az elektromos autóra.
Kinek van igaza?
22: ez mondjuk igaz :) de ahogy láttad, a faggyal is kalkuláltam, mert igazából nekem 50km is elég lenne :) Csak hát 10+ millióért sok. Ez van. Akárhogy számolom, sok. És ráadásul rám is rohad 10 év alatt.
A 20 éves benzines Toyota-mat most drágábban tudnám eladni, mint amennyiért vettem használtan :) Eddig semmi gond nem volt vele, elvisz A-ból B-be. Azt nem tudom, hogy hogyan törik, mert ugye nem azért vettem, hogy összetörjem.
Az már az elején látszott, hogy az elektromos autónak addig lesz valódinak látszó piaca, amíg számolatlanul nyomták bele a szubvenciót a vásárlásba meg az üzemeltetésbe.
Lehet hogy egy svéd már nem vesz belsőégésű motorral szerelt autót, de hogy megtartotta a régit a villanyverda mellé az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!