Németország újraegyesítésekkor nem féltek, hogy létrejön egy minden tekintetben túl erős ország?
1 így volt igen, közben meg a nyugati oldaon sokmindent lerohasztottak, mert keletre tolták a pénzt.
Már pl. csak élek és dolgozok a nyugati oldalon a volt határ közelében, és ha jól akarom érezni magam, elmegyek 40-50 km-rel arrébb, a kedvesebb, talpraesettebb emberek közé a felújított kis városaikba.
Hazafelé lipcsében is csak kapkodom a fejem rendszeresen az egyik nagy bevásárlóparkban, hogy mekkor választék van, míg nálunk csak a satnadard dolgok.
2@ " Azért van némi repedés a totális kontroll falán, az USA belátható idő belül lehet kénytelen lesz feladni az európai gyarmatát,"
Miért is?
Szerintem nagyon megosztott az amcsi társadalom, akár még egy polgárháború is benn van a pakliban 10 éven belül. A déli államokban újra felütötte a fejét rebellió, a multkor nyíltan fegyveresen szembeszálltak a központi hatalommal a helyi nemzeti-gárda alakulatok a migráció kezelésénél. És amikor tramplinak bukovári volt, a kapitólium ostroma se volt piskóta. Persze ezek még messze vannak egy tényleges megroppantó polgárháborútól, de vannak jelzések arra, hogy a központi apparátus is készül ilyen eshetőségre. A FEMA tábor-rendszer kiépítése, azok a törvénymódosítások amelyek lehetővé teszik a hadsereg belföldön történő bevetését szerintem jelek arra hogy készülnek valamire. Az tény hogy nagyon megosztott az amcsi társadalom, és az is, hogy képesek a tömegek akár fegyveresen is utcára vonulni. Amíg lokális a dolog, egy-két városra terjed ki, mint a floyd esetnél még simán kezelhető a dolog, de ha republikánus-demokrata vonalon történik valami visszafordíthatatlan, akkor az az egész országot egyszerre fogja érinteni.
"A FEMA tábor-rendszer kiépítése, azok a törvénymódosítások amelyek lehetővé teszik a hadsereg belföldön történő bevetését szerintem jelek arra hogy készülnek valamire."
Az a gáz, hogy kb. 80+ éve neémeteknél is ilyesmi jelek utalhattak arra, hogy "készül valami".
Rátadásul ezekröl a táborokról már tizenéve olvastam elöször, amikor még mindenki szerint csak "konteó" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!